NEKA TI JE BOG U POMOĆI, SNAHO: Prvo jutro nakon UDAJE, SVEKAR ju je UPOZORIO na ovo!
Pre udaje morate biti oprezne, Foto: Profimedia

žene, oprez!

NEKA TI JE BOG U POMOĆI, SNAHO: Prvo jutro nakon UDAJE, SVEKAR ju je UPOZORIO na ovo!

Nečiji saveti možda na početku izgledaju besmisleno

Objavljeno: 19:48h

Prilikom udaje, sve devojke (žene) trebaju obratiti pažnju na ove stvari. Jedna od najbitnijih stvari jeste upoznati tu osobu kako bismo znali da li ćemo funkcionisati.

U nastavku vam donosimo jednu priču:

Ova priča pokazuje da nam nečiji saveti možda na početku izgledaju besmisleno, ali se kasnije pokažu kao pravi. Treba da upoznamo partnerove roditelje, to je vrlo bitno.

Tako je jednoj devojci prvo jutro kada se udala svekar rekao :” Neka ti je Bog u pomoći”, a evo kako ide priča i zbog čega je baš tako rekao:

“Osećala sam se čudno nakon tih izgovorenih reči. Mislila sam da se šali, a kasnije da je pukao. Nisam uopšte mogla ni zamisliti da je bio ozbiljan kada mi je to rekao. Nakon dve godine braka sam shvatila da je bio u pravu i da mi je samo želeo dobro. Zbog toga mi je to rekao.

Razlog što mi je tako rekao jeste njegova žena, moja svekrva koja je vrlo zla žena. On je bio u pravu jer ju je dobro poznavao s obzirom na to da je dugo s njom u braku.

Zbog te žene sam prolazila pakao tokom tog braka. Nagovarala je mog supruga da mi radi zle stvari, čak ga je nagovorila i da me istuče. Možete li to zamisliti? Ostavila sam ga, nisam im dozvolila da više to rade. A dobio je i prijavu.”

Bonus video:

PORUKA OVE MAME JE POSTALA HIT: Ovo je tamna strana roditeljstva

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.