Muž ju je OSTAVIO U OSMOM MESECU TRUDNOĆE: Zbog dugova je morala da se iseli iz kuće, a onda...! (VIDEO)
Amanda je prošla kroz veoma težak period, Foto: Printscreen/Youtube

teška priča!

Muž ju je OSTAVIO U OSMOM MESECU TRUDNOĆE: Zbog dugova je morala da se iseli iz kuće, a onda...! (VIDEO)

Amandin svet se srušio i svi planovi su joj pali u vodu...

Objavljeno: 20:28h

Uprkos svim tragičnim događajima koji se dešavaju u našem svetu i svim teškoćama s kojima se ljudi suočavaju, ipak postoje oni koji iskreno žele da pomognu drugima tokom najtežih dana. Ova priča govori upravo o tim ljudima.

Amanda i njen suprug žive u Sidneju i uspeli su da kupe svoju kuću iz snova. Par je proveo dve godine u renoviranju ove kuće kako bi od nje napravili savršen dom za sebe i buduću decu. Oni su godinama pokušavali da dobiju dete, ali Amanda je imala pobačaj nakon pobačaja. Posle tri duge godine, ona je napokon ostala u drugom stanju.

Posle toliko truda, u jednom trenutku se sve promenilo. Amandin svet se srušio i svi planovi su joj se izjalovili.

Njen suprug ju je ostavio zbog druge žene. Osim toga, on ju je ostavio u ogromnim dugovima, a iz tog istog doma koji su zajedno gradili, Amanda je morala da se iseli. Ona je ostala sama u osmom mesecu trudnoće bez ikakvih prihoda.

Ispostavilo se da joj je u pomoć pristigla njena dobra prijateljica Ana, koja je bila sve vreme tu za nju i imala jednu veoma neobičnu ideju kako joj pomoći.

Kontaktirala je lokalnu radio stanicu KIIS i ispričala im Amandinu priču. Onda je ekipa te radio stanice dobila ideju. Radio stanica je znala da trebaju pomoći Amandi, ali nisu mogli sami da to rade. Oni su se obratili lokalnim preduzećima za donacije usluga i predmeta. Pozvali su Amandu i Anu u stanicu da učestvuju u ovoj akciji.

Prošlo je pet nedelja od kada se to dogodilo, a najveći problem je šok; Pretpostavljam zato što to nije zapravo ono što smo planirali ili šta sam ja planirala. "

rekla je Amanda kroz suze.

Nakon što je ispričala svoju priču slušaocima, voditeljka radija je uključila ekran iza sebe na kom je Amanda videla svoju kuću sa dosta novih stvari.

Amanda je ispričala svoju priču na radiju
Amanda je ispričala svoju priču na radiju foto: Printscreen/Youtube

Prva stvar je bio usisivač koji je simbolizovao šest meseci besplatnog čišćenja kuće, zatim su prikazali Amandin frižider koji je bio pun hrane koja je značila da u naredna tri meseca će imati dnevnu dostavu jednog proizvođača.

Na pultu je bilo opreme za bebu u vrednosti od 4 000 dolara, uz vaučer od 1000 dolara za slike bebe. Ali u rerni se nalazila najveća nagrada, naime unutra je bila gomila novca. Da budemo precizni, 10 000 dolara. Ovaj novac je bio dovoljan za Amandu da ne brine o svojoj hipoteci na neko vreme. Sa suzama po njenom licu, jedino što je Amanda mogla reći je: "To znači da sada ne moram da se selim ... Ne mogu vam dovoljno zahvaliti, zaista ne mogu. " Njenu reakciju pogledajte u videu ispod:

Bonus video:

BLA-BLA-BLA! TAKO RADI MAMA! Bebica je fenomenalno "skinula" kako priča telefonom!

(Espreso.co.rs/Goodfullness.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.