NE MOGU DA ŽIVIM KAO SELJANKA: Tinejdžerka POBESNELA kada su joj smanjili DŽEPARAC, a kada čujete koliki je to iznos, i vi ćete! (VIDEO)
Nikolet je navikla da živi na viskoj nozi, Foto: Youtube printscreen

razmaženi bogataši

NE MOGU DA ŽIVIM KAO SELJANKA: Tinejdžerka POBESNELA kada su joj smanjili DŽEPARAC, a kada čujete koliki je to iznos, i vi ćete! (VIDEO)

"Ja sam princeza, definitivno vredim toliko"

Objavljeno:

Nikolet je razmažena tinejdžerka sa Beveli Hilsa, koja tvrdi da ju je majka Nina naterala da živi "poput seljanke" nakon što joj je smanjila džeparac s 5000 na 1000 dolara mesečno.

Zbog toga je odvukla mamu u emisiju dr. Fila, nadajući se da će joj on pomoći i uveriti njenu mamu kako bi joj džeparac trebao iznositi barem 2500 dolara.

Kao svoje argumente Nikolet navodi da majka radi po ceo dan i ne pokazuje joj svoju ljubav na druge načine.

- Želim da moja mama shvati kako ne mogu živeti od 1000 dolara mjsečno, ja sam ipak odrasla na određeni način. Ne može mi tako naglo oduzeti novac - požalila se Nikolet.

Pre nego što je ušla u studio, pred kamerama se požalila da joj je majka pre omogućavala baš sve, uključujući "neverovatne škole, vozača, dadilju i ličnog trenera".

- To je život na kakav sam naviknuta - rekla je.

Nina je priznala da je njena kći imala kreditne kartice bez limita od najranijih dana, a bilo je meseci kad bi na kratici skupila i po 10.000 dolara troškova.

Nikolet voli dizajnerske krpice, a među njima je i nekoliko Šanel torbica koje su koštale po 5000 dolara. Pred kamerama je pokazala da uopšte ne prati koliko je novca dala za pojedinu torbicu.

- Znam da sam razmaženo derište, ali uživam u određenom lajfstajlu. Ljudi će me mrzeti, ali zapravo će žaliti što nisu ja - izjavila je.

Kad je shvatila da joj se kći pretvara "u čudovište", Nina joj je smanjila džeparac.

- Osećam se poput seljanke, ne mogu ovako živeti. Stalno sam bez novca. Mislim da mi mama treba davati barem 2500 dolara da pokrijem svoje osnovne troškove - rekla je.

Uz veći džeparac, Nikolet od majke očekuje i Mercedes-Benz G-Vagen u mat crnoj boji za svoj 16. rođendan. Cena mu je 231.000 dolara.

- Ja sam princeza, definitivno vredim toliko - rekla je.

Plan da će dr. Fil nagovori Ninu da ćeriki poveća džeparac pokazao se kao promašaj. Prvo jer je njena majka bila srećna što su završile u emisiji te se nadala da će dr. Fil urazumiti njenu ćerku, a drugo jer je on to i pokušao.

Nina je priznala da ne zna kažnjavati svoju ćerku, a stvari koje joj je oduzimala, odmah bi joj vratila jer "joj trebaju".

- Treba joj torbica od 6000 dolara? Onda zaista nosi sa sobom hrpu sra*a - odgovorio je Fil.

Nikolet se, s druge strane, rasplakala u studiju, požalivši se da je majka nikad nije volela, samo joj je kupovala stvari.

Iako je u sklopu emisije bila u skloništu za beskućnike, kad joj je mama rekla da mora naći posao, Nikolet je pojesnila i to s gnušanjem odbila.

- Volela bih da se mogu vratiti i sve uraditi bolje. Ako sam ti nanela zlo, žao mi je. Stvarno mi je žao ako sam te povredila. Razumem tvoju bol, ali samo želim popraviti stvari - rekla joj je mama na kraju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.