AUTOMOBIL JE VUKAO 350 METARA: Devojčica je doživela užasnu nesreću, a njen oporavak je šokirao lekare!
Mala Katrin se polako oporavlja, Foto: Facebook printscreen / Kathrin Zahler

tužna sudbina

AUTOMOBIL JE VUKAO 350 METARA: Devojčica je doživela užasnu nesreću, a njen oporavak je šokirao lekare!

Osuđena je na kolica, ali danas može da vozi poseban bicikl

Objavljeno:

Kristin iz nemačkog Garmiš Partenkirhena vozi bicikl - to nije neko čudo za devojčicu od osam godina, ali je čudo za devojčicu koja je preživela tešku saobraćajnu nesreću.

Tada je imala tri godine. Automobil ju je vukao 350 metara i danas je osuđena je na kolica. No njen napredak je, kažu lekari, jednak čudu.

Devojčica je kobnog dana s majkom Katrin prelazila put na pešačkom prijelazu dok im je bilo upaljeno zeleno svetlo. Ali istovremeno se upalilo i zeleno svetlo automobilima za skretanje.

Žena (77) je naletela na Kristin ali nije to primetila nego ju je vukla još 350 metara. Zaustavila se tek kada su ju ostali učesnici u saobraćaju upozorili na to što se dogodilo.

Usledila je borba za život. Kristin je zadobila brojne teške povrede glave, ramena, nogu. Gotovo dve godine je bila po bolnicama. Prošla je 38 operacija. Lekari su u prognozama bili jako oprezni.

Devojlica danas vozi specijalan bicikl, može napraviti nekoliko koraka uz pomoć majke, ide u školu. Ponekad mora koristiti svoj kompjuter kako bi rekla šta želi. I dalje redovno posećuje lekare.

Majka Katrin nikad nije izgubila veru u ozdravljenje svoje kćeri. Kaže, boriće se i veruje da će jednog dana njena Kristin ustati iz kolica i početi opet normalno da govori.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.