Žena ga je prevarila sa 60 muškaraca, a OVO JE NJEGOVA OSVETA
Prevara, Foto: Profimedia

poučno

Žena ga je prevarila sa 60 muškaraca, a OVO JE NJEGOVA OSVETA

Priča je veoma zabavna, posebno ako niste jedan od aktera iste

Objavljeno: 16:45h

Kažu da u svakoj priči postoji trunka ljubavi. Ono što vam nikada nisu rekli je da ljubavna priča nije uvek i romantična. Ovo je jedna od priča koja i nije baš sasvim romantična, a uključuje prevaru i na kraju razvod.

Priča počinje od momenta kada su se mladi čovek i žena upoznali i zaljubili jedno u drugo, pa sve do samog kraja njihovog braka. Svakako, priča je veoma zabavna, posebno ako niste jedan od aktera iste.

Zaljubljeni par
Zaljubljeni parfoto: Pixabay

Udobno se smestite i spremite se za put u najmračnije i najmorbidnije delove ljubavi. Ono što se desilo sa ženom na kraju podsetiće vas da svaka odluka za sobom povlači određene posledice, ali i poneki rizik.

Ovo je jedna od najbolnijih ljubavnih priča koje ćete ikada čuti.

Nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, mladić i devojka su ze zaljubili jedno u drugo. 4 meseca bili su nerazdvojni, ali kako je on bio vojnik, dobio je poziv da se vrati u vojsku.

Venčanje
Venčanjefoto: Reuter

Tada su odlučili da se venčaju.

Žene vojnika imale su mnoštvo privilegija, stoga, brak je imao smisla, i plus su se voleli. Šta je moglo poći naopako?

Nakon venčanja nešto počinje da se dešava sa mladom. Ona dobija napade agresije u snu, a njen suprug je bio uz nju koliko god je bio u mogućnosti. Na svu sreću, imala je zdravstveno osiguranje.

Supruge vojnika imaju odličnu medicinsku negu kao i sami vojnici, stoga njeno lečenje je sprovedeno na najbolji mogući način. Ali, onda počinje da se dešava nešto čudno.

Vojska
Vojskafoto: Fonet

Suprug primećuje da doktor sve češće posećuje njegovu ženu, bez prethodnog zakazivanja. Međutim, on i dalje veruje da doktor radi ono što je najbolje za zdravlje njegove supruge.

A onda, žena počinje da radi nešto čudno.

Mladi vojnik uočava da žena voli da putuje izvan grada da bi kupovala u Valmartu. To je radila veoma često, ali muž je i dalje mislio da je to sve normalno - da ona jednostavno voli da kupuje. Dugo ga to nije zabrinjavalo.

Dobio je poziv da ode u Južnu Koreju, stoga je morao da ode. Doktorove čudne posete i sve češći odlasci u Valmart postali su mu potpuno zanemarljivi, ali žena mu je nedostajala svakog dana.

Vojnik
Vojnikfoto: Profimedia

Njena porodica ga je iznenada kontaktirala.

Dok je ona bila u inostranstvu, on se zbližio sa njenom majkom, bratom, ujakom i tetkom. Oni su mu ispričali da je žena svim rođacima tvrdila da je on gej. To joj je bilo opravdanje da bude slobodna da spava sa kim god poželi.

Bio je to trenutak suočavanja sa istinom.

Nije mu se svidelo ono što je ona pričala. Priznala je da je spavala sa 60 muškaraca. On za to nije znao.

A onda je usledila još veća "bomba".

Neverna supruga mu je istovremeno ispričala da je bila trudna, ali da on nije otac deteta.

Trudnoća
Trudnoćafoto: Pixabay

Mladi vojnik je odlučio da se razvede.

Nije joj rekao ništa o tome, kako bi izbegao svađu i uništavanje njegovih stvari. Želeo je da to prođe sa što manje stresa, ali njegova žena je otežavala stvari.

Za početak, odbila je DNK test svoje nerođene bebe što je vodilo ka okončanju čitavog procesa. Takođe, pravila mu je velike scene svaki put kada su se našli na sudu.

Konačno, istina je ugledala svetlost dana.

Razvod
Razvodfoto: Pixabay

Ono što je možda bilo neetično, jeste da je advokat ispitivao ženu postavljajući joj neugodna pitanja koju su dovela do otkrivanja istine.

Sudija je doneo odluku.

Nevernoj ženi je naloženo da prekine svaki kontakt sa svojim suprugom i da napusti njihov dom u roku od 30 dana, a nije dobila ništa od imovine ili novca koju je toliko silno želela.

U pitanju je veoma dramatična priča, ali iz nje možete izvući pouku.

Što seješ to i žanješ. Varanje vas može dovesti da postanete beskućnik.

Da li mislite da je zaslužila šta je dobila?

Bonus video: (KURIR TV) STIGLA IVANA TRAMP!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.