Dečko ju je prevario a ona mu se OSVETILA NA NEVEROVATAN NAČIN: Njena promena je DRASTIČNA (FOTO)
Šanai Martin, Foto: Printscreen/Twitter/shanaimartin5

svaka joj čast

Dečko ju je prevario a ona mu se OSVETILA NA NEVEROVATAN NAČIN: Njena promena je DRASTIČNA (FOTO)

Imali smo isplaniran put na Tajland i otišli smo kao prijatelji, ali nakon toga sam znala da moramo potpuno prekinuti – ispričala je Šanai

Objavljeno: 12:02h

Studentkinja Šanai Martin iz Velsa ostala je slomljena nakon što je otkrila da ju je dečko prevario, ali sada bi mu možda na tome trebala i zahvaliti.

Zahvaljujući prevari koja joj je poslužila kao motivacija, Šanai je izgubila 25 kilograma i sada izgleda bolje nego ikada. Svoju novu liniju objavila je na Tviteru gde je sakupila više od 115 hiljada lajkova. – Devet meseci kasnije i 25 kilograma manje. Veliko hvala mom bivšem, koji me je prevario, na motivaciji da zasijam – napisala je devojka ispod fotografije koja se brzo proširila internetom.

Smršala u inat svom bivšem dečku
Smršala u inat svom bivšem dečkufoto: Printscreen/Twitter/shanaimartin5

– Saznala sam da me dečko s kojim sam tri godine bila u vezi vara i bila sam slomljena. Imali smo isplaniran put na Tajland i otišli smo kao prijatelji, ali nakon toga sam znala da moramo potpuno prekinuti – ispričala je Šanai.

– Kada sam bila deblja uopšte nisam imala samopouzdanja, a sada se puno bolje osećam u vezi sebe. Sada se osećam sjajno, a najbolja osveta za prevaru je biti srećna – dodala je.

Bonus video: Protest ispred stanice policije u Majke Jevrosime

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.