HOROR: Ostavili sina kod dadilje, ujutru kad su došli po njega pronašli ga MRTVOG
Ostavili su dete kod dadilje, a ujutru kad su došli po njega pronašli su ga mrtvog, Foto: Profimedia

JEZIVO!

HOROR: Ostavili sina kod dadilje, ujutru kad su došli po njega pronašli ga MRTVOG


Kada su roditelji došli po sina, niko im nije otvarao vrata

Objavljeno:

U subotu ujutru otac je pronašao mrtvo telo deteta u kadi. Dete je zadavljeno, a verovatno je već bilo mrtvo kada je stavljeno u kadu. Čuvala ga je žena koja ga je čuvala i poslednjih pet godina...

Roditelji su tokom noći dete ostavili na čuvanju kod dadilje Elizabet S. u nemačkom Hajlbornu. Sledeće jutro su svog sina (7) našli mrtvog.

U subotu ujutro otac je pronašao mrtvo telo deteta u kadi. Dete je zadavljeno, a verovatno je već bilo mrtvo kada je stavljeno u kadu, piše Bild. Dečak je trebalo da prenoći kod porodične poznanice (69).

Kada su roditelji došli po sina, niko im nije otvarao vrata. Vrata im je otključao komšija. Roditeljima nije jasno šta se dogodilo jer ženu kod koje je dete prenoćilo poznaju već dugo. Uvek je bila ljubazna, a njihovog sina je povremeno čuvala zadnjih pet godina. Dečak je rado boravio kod nje. Roditelji su u Elizabet S. imali puno poverenje. Elizabet S. je nestala i tek se u subotu uveče vratila u kuću. Komšinica je videla da se udovica vratila kući i odmah je pozvala policiju. Žena je uhapšena. Policija kaže da je istraga u toku.

BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI: ŠTA SE UBIJENI NARKO-DILER LUKA RADULOVIĆ pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal?!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.