SAZNAO DA NJEGOV SIN MALTRETIRA DRUGU DECU: Odlučio je da ga kazni na BRUTALAN način! (VIDEO)
Kaznio sina, Foto: Printscreen / Unilad

MUKE RODITELJSTVA

SAZNAO DA NJEGOV SIN MALTRETIRA DRUGU DECU: Odlučio je da ga kazni na BRUTALAN način! (VIDEO)

Otac je bio iznenađen kad je čuo da je upravo njegov sin nasilnik od kojeg strahuju učenici u školi, ali odlučio je da će iskoristiti to iskustvo i naterati ga da shvati šta je uradio

Objavljeno:

Majkl Jager iz Floride kaznio je svog 13-godišnjeg sina Džejkoba nakon što je saznao da maltretira kolege u razredu.

Otac je bio iznenađen kad je čuo da je upravo njegov sin nasilnik od kojeg strahuju učenici u školi, ali odlučio je da će iskoristiti to iskustvo i naterati ga da shvati šta je uradio.

Majkl je Džejkoba naterao da stoji na autobuskoj stanici držeći znak na kojem piše:

- Ja sam nasilnik. Zatrubi ako mrziš nasilnike.

Neki su trubili da pokažu slaganje s natpisom, ali drugi su zaustavljali automobili kao bi porazgovarali s 13-godišnjakom i njegovim ocem, prenosi Unilad.

- Hteo sam ga naučiti lekciju i osramotiti ga tako da zna kako su se osećala ta deca koju je zlostavljao - rekao je otac dodajući kako se ne slažu svi s načinom na koji je kaznio sina.

- Jedna žena je zaustavila auto i ispsovala mi svu rodbinu. Po mom mišljenju, ja sam postupio ispravno, ali naravno da ne mogu svima ugoditi - kaže Majkl.

Na sreću, Džejkobov otac uspeo je u svom naumu te je njegov sin okrenuo novu stranicu u životu i počeo pomagati deci koje trpe zlostavljanje, ali i upozorava zlostavljače.

- Nikad ne znate kroz što neto drugi prolazi. Ako si nasilan i ako imaš nešto u sebi što moraš izbaciti, potraži pomoć školskog savetnika ili psihologa - savetuje danas dečak Džejkob.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.