SRELA JE PRVU LJUBAV POSLE 12 GODINA: Mislila je da počinje njena BAJKA, ali onda se on POTPUNO PROMENIO!
Mislila je da je konačno našla sreću..., Foto: Profimedia

gorko razočarenje

SRELA JE PRVU LJUBAV POSLE 12 GODINA: Mislila je da počinje njena BAJKA, ali onda se on POTPUNO PROMENIO!

Kad sam se ponovo srela sa svojom školskom ljubavi mislila sam da sam pronašla princa, ali sad znam da je u stvari bio čudovište

Objavljeno:

Kad je Rebeka Stilman iz Darlingtona u Velikoj Britaniji upoznala Džona prvi put, bilo im je samo 14 godina i ubrzo su se zaljubili.

- Nije dugo potrajalo da Džon postane deo moje porodice, a ja sam bila očarana njime. Bili smo najbolji prijatelji - ispričala je ona za "San".

Njihova se veza prekinula kad se sa 17 godina Rebeka odselila s porodicom, a ubrzo su izgubili svaki kontakt.

Dvanaest godina kasnije slučajno ga je srela u lokalnom pabu.

- Dvanaest godina kasnije videla sam ga kako stoji za šankom. Nisam mogla verovati i odmah sam požurila da ga pozdravim - prepričala je Rebeka njihov ponovni susret.

Ispostavilo se da se Džon upravo doselio u njen grad i uskoro su se počeli redovno dopisivati putem Fejsbuka.

- Pre nego što sam se uspela snaći bili smo ponovo zajedno i činilo se da se svi moji snovi ostvaruju. Bio je savršen, ponašao se prema meni kao da sam princeza. Toliko toga smo propustili dok smo bili razdvojeni i mislila sam da ga više nikad neću pustiti. Kad me zaprosio skakala sam od sreće - ispričala je ona.

Kad su se 2011. venčali mislila je da joj se život pretvorio u bajku, ali to se promenilo već nakon nekoliko dana.

- Kao da je postao druga osoba. Živcirala ga je svaka sitnica, već je na medenom mesecu bio prilično napet, ali pripisala sam to stresu i umoru nakon venčanja - kaže Rebeka.

Uskoro su njegovi napadaju besa postajali sve gori, a u jednoj svađi je zgrabio za grlo i počeo da je davi.

- Pobegla sam kod brata, ali on se već drugi dan pojavio neprestano se izvinjavajući. Radilo se o nekoj glupoj svađi pa sam popustila. Još se uvek nisam mogla odreći onog savršenog muškarca kojeg sam ponovo našla nakon 12 godina - ispričala je ona.

Napustila ga je tek 2013. kad ju je udario šakom u lice, a između njih je morala intervenisati i policija. On je nakon toga osuđen na šest meseci uslovne kazne.

- Kazna nije bila teška, ali meni ja samo bilo stalo da se maknem od njega. Pronašla sam novi stan i ostavila ga bez upozorenja. Nisam mu htela dati priliku da me zaustavi. Kad sam se ponovo srela sa svojom školskom ljubavi mislila sam da sam pronašla princa, ali sad znam da je u stvari bio čudovište - zaključila je Rebeka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.