POZAJMILI SU ĆERKI SKORO 100.000 EVRA: Zatim je ona uradila nešto zbog čega su PRESTALI DA RAZGOVARAJU
Roditelji su bili šokirani, Foto: Profimedia

PORODIČNI SUKOB

POZAJMILI SU ĆERKI SKORO 100.000 EVRA: Zatim je ona uradila nešto zbog čega su PRESTALI DA RAZGOVARAJU

Otac je doživeo nervni slom...

Objavljeno:

Jedan britanski par pozajmio je vlastitoj ćerki 90.000 funti (oko 100.000 evra) i zatim je ostao u šoku kada im je kći rekla da je reč o poklonu, a ne pozajmici - a na njenu stranu stao je i sud. David i Glenda Džoj, oboje penzioneri aviokompanije "Britiš Ervejs", rekli su kako su stavili hipoteku na kuću u Kornvolu da bi pomogli kćerki Lusi i rešili dugotrajnu porodičnu svađu oko nasledstva.

Međutim, kako piše "Dejli Mejl", stvari su krenule po njih neželjenim tokom.

- Nije to trebalo završiti ovako - kaže David Džoj, koji je zbog svađe doživeo i nervni slom.

- Više nemam ćerku. Stalno zamišljam kako zvoni telefon i kažu mi: "Lusi je pregažena, ideš li na sahranu?" To je nešto na šta ne mogu odgovoriti - dodaje rastuženi otac.

David i Glenda novac su pozajmili 2009. godine nakon što je Davidova majka Lusi ostavila kuću vrednu 200.000 funti. Međutim, Davidova braća protivila su se tome rekavši da je Lusi nepravedno uticala na svoju dementnu baku.

David je ćerki pristao pomoći u pravnoj bitki, a Lusi je u sklopu nagodbe morala platiti 90.000 funti, koje su joj roditelji pozajmili. Ili, kako ona smatra, poklonili.

Roditelji kažu da im je Lusi predložila da kuću prepiše na Glendu i plaća stanarinu dok ne otplati pozajmnicu, nakon čega bi se kuća vratila njoj. Međutim, na sudu je to porekla.

Roditelji i njihova kći nakon sukoba nisu razgovarali. Prošle godine odlučili su se obratiti sudu za pomoć, ali pre sedam dana izgubili su slučaj.

- Još uvek loše spavam zbog nepravde i naše gluposti. Trebalo je da kažem : "Potpiši nešto" - kaže Glenda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.