Kada je video DOMAĆI ZADATAK svoje ćerke (16), otac je POZELENEO OD BESA! (VIDEO)
Šokantan domaći zadatak, Foto: Printscreen Facebook

NEPRIMERENO

Kada je video DOMAĆI ZADATAK svoje ćerke (16), otac je POZELENEO OD BESA! (VIDEO)

Šokirani Omar je za lokalni medij izjavio da ovako nešto ne bi trebalo da se nađe u školi

Objavljeno:

Omar Ostin s Floride ostao je šokiran kada je video zadatak svoje 16-godišnje ćerke.

- Ovo morate da vidite. Koji se vrag ... događa u našim školama - upitao se otac devojčice dok je čitao pitanje u videu objavljenom na Fejsbuku. Pitanje je glasilo: "Ursula je bila uništena kada je njen dečko raskinuo s njom nakon seksa. Da bi se osvetila, sledećeg dana imala je seksualni odnos s njegovim najboljim prijateljem. Devet meseci kasnije dobila je lepu devojčicu. Ursula ima krvnu grupu 0, njen bivši dečko ima AB, a njegov najbolji prijatelj je krvna grupa A. Ako je otac njenog deteta bivši dečko, koja krvna grupa bebe nije moguća?"

Video-zapis je pregledan više od 11.000 puta. Šokirani Omar je za lokalni medij izjavio da ovako nešto ne bi trebalo da se nađe u školi. Nakon burne reakcije oca stigao je i odgovor iz škole, iz koje su poručili da je pitanje bilo vrlo neprimereno.

- Zahvalni smo roditeljima koji su ispravno stupili u kontakt sa školom kako bi podelili svoju zabrinutost - poručili su.

Bonus video Svi pričaju o prelepoj srpskoj princezi koju igra Sloboda Mićalović, ali malo njih zna da je njen DEDA NAJPOZNATIJI DUŽD, SAHRANJEN U AJA SOFIJI!

(Espreso.co.rs/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.