PAS RASPLAKAO BEBU PA HTEO DA SE ISKUPI: Oteo joj je igračku a onda uradio OVO! Njegovo izvinjenje je ODUŠEVILO internet!
Pas se osećao krivim pa se izvinio!, Foto: Pritnscreen/Youtube

preslatko!

PAS RASPLAKAO BEBU PA HTEO DA SE ISKUPI: Oteo joj je igračku a onda uradio OVO! Njegovo izvinjenje je ODUŠEVILO internet!

Kada je devojčica počela plakati, ovaj pas je shvatio da je pogrešio

Objavljeno:

Krivica je jedna od onih stvari koja ima jak uticaj na nas s vremena na vreme. Taj osećaj krivice ne pogađa samo ljude, već i životinje. Ni naši krznati prijatelji nisu imuni na osećaj da su nešto pogrešno uradili, pogotovo kada su njihove “žrtve” male bebe.

Čarli je jedan predivan bigl koji je odmah osetio da je uradio nešto pogrešno kada je ukrao igračku od vlasnikove bebe iz njenog krila. Njegovo preslatko izvinjenje je oduševilo sve koji su ga pogledali.

U ovom histeričnom videu možemo videti Čarlija kojem pažnju privlači igračka koju tata drži u vazduhu. Kada je tata spustio igrčku u krilo svojoj ćerki da se igra sa njom, ovaj bigl je odmah prišao i oteo je.

Kada je devojčica počela plakati, ovaj pas je shvatio da je pogrešio. Čarli se odmah vratio i vratio igračku nazad u naručje devojčice. Kako je bio pod uticajem krivice, možemo videti da je stavio jednu od svojih teniskih loptica u njeno krilo kako bi se ona osećala bolje.

Pogledajte njegovo slatko izvinjenje u ovome videu:

Bonus video:

BLA-BLA-BLA! TAKO RADI MAMA! Bebica je fenomenalno "skinula" kako priča telefonom!

(Espreso.co.rs/Virealno.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.