POBEDILA JE RAK jer je SVAKI DAN PILA SOK OD 2,5 KG OVE BILJKE : Opaka bolest je nestala, a evo u čemu je tajna
Ona se izlečila na alternativni način, Foto: Printscreen/Youtube

čudo!

POBEDILA JE RAK jer je SVAKI DAN PILA SOK OD 2,5 KG OVE BILJKE : Opaka bolest je nestala, a evo u čemu je tajna

En je odlučila da se izleči alternativnim načinom!

Objavljeno:

En Kameron autorka je brojnih knjiga za decu, ali u ovoj priči ona je glavni lik. Ona je postala još poznatija nakon što je obolela od raka debelog creva.

Podvrgnula se operaciji u julu 2012. godine kada je bolest ušla u treći stadijum. Nije to bio njen prvi susret s ovom okrutnom bolešću. Njen suprug umro je 2005. godine od raka pluća uprkos hemoterapijama. En je odbila ići istim putem kao i on pa je hemoterapiju odbila.

Svoju priču ispričala je na blogu Chris beats cancer (Chris je pobijedio rak) na kojem svoje priče pričaju osobe koje su tražile/pronašle alternativne načine lečenja raka.

"U julu 2012. godine bila sam podvrgnuta operaciji zbog raka debelog creva, a nakon toga odbila sam lečenje hemoterapijom. Svaki dan osećala sam se sve bolje, ali nakon šest meseci kontrolne pretrage pokazale su da se rak proširio na pluća, a rak debelog creva ušao je u četvrti stadijum," ispričala je Kameron.

Tvrdi kako se posvetila temeljnom istraživanju i naišla na priču o Ralfu Kolu koji je obolio od raka kože sa 26 godina, a prema njegovoj priči, izlečio ga je konzumirajući svakodnevno sok napravljen od 2,5 kilograma šargarepe.

Odlučila je slediti njegove stope i počela je svaki dan ispijati sok od šargarepe ravnomerno ga raspodeljujući tokom dana. Kako tvrdi, nakon osam nedelja lekarski pregledi pokazali su da se rak prestao širiti, tumori su se počeli smanjivati, kao i otok na limfnim žlezdama.

Nakon četiri meseca žlezde su se vratile u normalno stanje i rak se nastavio povlačiti. Nakon osam meseci, kompjutorizirana tomografija pokazala je da je rak nestao.

Tajna je, navodno, u tome što sok od šargarepe obiluje masnim alkoholom i prirodnim pesticidom antitumorskih svojstava, a karoten iz šargarepe deluje preventivno na stvaranje ćelija tumora.

Bonus video:

ŽELITE DA ČISTITE ORGANIZAM OD TOKSINA I TEŠKIH METALA? Poslušajte savete nutricioniste, kako to najlakše da učinite!

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.