DEČAKA (7) SILOVAO ŠKOLSKI DRUG (8), MAJKA OČAJNA: Moj sin više nije isti, neprestano plače, a niko neće odgovarati (VIDEO)
Majka silovanog dečaka u svojoj ispovesti otkrila jezive detalje, Foto: Printscreen/Youtube/TVN

užasno!

DEČAKA (7) SILOVAO ŠKOLSKI DRUG (8), MAJKA OČAJNA: Moj sin više nije isti, neprestano plače, a niko neće odgovarati (VIDEO)

Kako je kasnije otkrila, ovo nije bio prvi put da ovaj dečak pokušava slično delo, pošto je to već pokušao u više navrata

Objavljeno:

Ispovest majke osmogodišnjeg dečaka je uzdrmala javnost u Britaniji, nakon što je ona otkrila da je njen sin silovan i to od strane školskog druga.

Kako je Sara otkrila prilikom gostovanja u gostovanju kod Viktorije Derbšir na BBC, njen sin je bio pozvan od strane drugara iz škole da dođe kod njega kući da se igraju sa Lego kockama. Kako je rekla, po ulasku u dečiju sobu, on je stavio stolicu na kvaku i rekao njenom sinu da se skiine i da mu pokaže genitalije. Nakon toga, on je silovao dečaka, ali mu je naznačio da to nikome ne govori i da će biti veoma ljut na njega ako to učini.

Kako je kasnije otkrila, ovo nije bio prvi put da ovaj dečak pokušava slično delo, pošto je to već pokušao u više navrata.

Ona je otkrila ovo gnusno delo nakon toga što je njen sin bio vidno uznemiren.

Međutim, silovatelj neće biti zakonski sankcionisan zbog njegovih godina (8).

Govoreći dalje o ovom incidentu, kao i o talasu seksualnog vršnjačkog nasilja koji je u porastu, ona je izjavila da su posledice koje njen sin ima velike.

- On više nije isti dečak, redovno ima problema sa raspoloženjem. Stalno je plakao i plakao. Zvali smo policiju i školu kada smo saznali. Iz policije su nam rekli da malo šta mogu budući da on ima godina koliko ima. Znate, prilično je strašno prihvatiti činjenicu da se desilo nešto odvratno, a da nema nikakvih posledica za krivca. To je totalno pogrešno - izjavila je ona.

Ona se zatim osvrnula i na starosnu dob u kojoj je počinjen ovaj gnusni čin.

- Mala deca su sposobna da siluju ili maltretiraju drugu malu decu. Moramo pričati o tome, deca zlostavljaju decu. Postoji puno nepoznanica u vezi sa ovim pitanje, to je ipak moglo da se desi svakom detetu, to se stalno događa, rekla je ona.

Bonus video: (KURIR TV) PREOKRET! BOMBA EKSPLODIRALA U CENTRU BEOGRADA: Ubila ženu i ranila čoveka, plinska boca ostala čitava

(Espreso.co.rs / Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.