INSTAGRAM JE LAŽ: Ova dizajnerka je jednim snimkom pokazala da niko nije savršen! (VIDEO)
Pokazala je razliku, Foto: Instagram printscreen

VELIKA OBMANA

INSTAGRAM JE LAŽ: Ova dizajnerka je jednim snimkom pokazala da niko nije savršen! (VIDEO)

Na Instagramu svi imamo savršene živote i tela...

Objavljeno: 16:38h

Australijska dizajnerka bikinija Karina Irbi nikad se nije sramila svog tela kojeg redovno pokazuje na društvenim mrežama, a ovaj put odlučila je fanovima objasniti koja je razlika između fotki na Instagramu i stvarnog života.

Karina je objavila fotku na kojoj pozira na plaži, a pokraj nje je pokazala kako izgleda uređivanje fotografije i koji je rezultat.

Alatima je u Fotošopu zagladila kožu, povećala zadnjicu i grudi i smanjila struk. Takođe je i rastegnula čelo da bi joj lice izgledalo duže, ali i konturisala obraze da bi im dala sjaj.

- Tajna je otkrivena. Ali recite mi što se događa oflajn? Kad je nestalo ono samopouzdanje koje smo imali kao deca, kad nas nije bilo briga kako izgledamo i kad se nismo upoređivali s devojkom pored nas? Ne znam jesu li krive društvene mreže, novine ili Holivud, ali nešto se promenilo i počeli smo se upoređivati s drugima i postajati nešto što nismo - napisala je iskreno mlada dizajnerka savetujući svojim fanovima da rade na sebi i prihvate sebi onakve kakvi jesu.

Njena objava pregledana je skoro 300 hiljada puta, a lavina komentara koja ju je zatrpala prepuna je pohvala.

Karina je nedavno takođe objavila dve fotke, jednu uređenu i jednu neuređenu, tvrdeći da ne želi stvarati lažnu sliku o sebi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.