VRIŠTALA SAM KAO NIKAD U ŽIVOTU: Kada je otvorila kofer koji su joj izgubli na aerodromu zamalo se ONESVESTILA!
Putnica je u koferu koji je bio izgubljen pronašla mrtvog pacova, Foto: Profimedia

ŠOK!

VRIŠTALA SAM KAO NIKAD U ŽIVOTU: Kada je otvorila kofer koji su joj izgubli na aerodromu zamalo se ONESVESTILA!

Kad je napokon dobila torbu, odmah je osetila smrad

Objavljeno:

Jednoj putnici na aerodromu izgubili su prtljag, a kad su joj vratili nakon pet dana, unutra je pronašla mrtvog pacova.

Meri Kanon iz Arkanzasa bila je uzbuđena zbog putovanja u Nemačku i Francusku, nesvesna neprijatnog iznenađenja koje će je dočekati kad se vrati.

36-godišnjakinja i njen suprug i dvoje dece početkom aprila putovali su u Evropu, a već na početku putovanja stvari su im krenule po zlu.

Njihov let za Čikago zbog razbijenog stakla je otkazan, zbog čega su tamo propustili sledeći. Satima kasnije bukirali su drugi let, ali kad su došli napokon u Čikago, rekli su im da su prodali njihove karte.

Zbog toga su propustili let za Nemačku pa su morali da slete u Brisel. Tamo su iznajmili automobil i dva sata vozili do Lila u Francuskoj.

Ipak, sve te neprijatnosti bile su beznačajne kad su dobili prtljag. "Izgubili su naš prtljag na pet dana", rekla je gospođa Kanon za australijski news.com.

Kad je napokon dobila torbu, odmah je osetila smrad, ali ni na kraj pameti joj nije bilo da će unutra pronaći mrtvog pacova. "Nikad nisam toliko vrištala i plakala u životu. Utrčala sam u kuću i počela da ribam ruke. Dirala sam sve te stvari u torbi, a iz American Airlinesa rekli su mi da samo sve operem", rekla je.

Naravno, odmah je sve prijavila, a kaže da je zdravstveni inspektor tri minuta samo ponavljao: "O moj bože, ovo je tako užasno. Ne znam uopšte šta da kažem."

Kada je otvorila kofer, unutra je pronašla mrtvog pacova
Kada je otvorila kofer, unutra je pronašla mrtvog pacova foto: Profimedia

Nakon toga četiri sata ispunjavala je papirologiju potrebnu da iz avio kompanije reše njen slučaj. Isplatiće joj 1600 dolara, što je maksimalna naknada, iako je vrednost stvari u torbi izračunala na oko 3200 dolara.

"Čitavo putovanje s American Airlinesom bilo je noćna mora, a pacov u torbi je, u nedostatku boljih reči, bio samo šlag na torti", zaključila je.

BONUS VIDEO: Evo šta se dešava u organizmu kada jedemo prebrzo

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.