UPOZNALA GA JE NA FEJSU, PA S NJIM OTIŠLA U ITALIJU: Nije ni slutila kakav je PAKAO tamo čeka SA JOŠ DVOJICOM NJEGOVIH DRUGOVA!
Jedan od osumnjičenih za seksualno zlostavljanje Britanke, Foto: Printscreen/Polizia di Stalo

PREŽIVELA TORTURU

UPOZNALA GA JE NA FEJSU, PA S NJIM OTIŠLA U ITALIJU: Nije ni slutila kakav je PAKAO tamo čeka SA JOŠ DVOJICOM NJEGOVIH DRUGOVA!

Žena, koja se zbog posla preselila u Nemačku, na Fejsbuku je upoznala muškarca iz Malija, Mamadoua Jalova

Objavljeno: 08:44h

Britanka koju su držali zarobljenu kao seksualnu robinju uspela je da pobegne iz zarobljeništva, a njeni mučitelji su privedeni.

Nesrećna žena je uspela da se sakrije i mobilnim telefonom stupi u kontakt sa svojom porodicom. Policija je već bila obaveštena o njenom nestanku jer se nije javila članovima porodice duže od mesec dana, piše The Sun.

Žena, koja se zbog posla preselila u Nemačku, na Fejsbuku je upoznala muškarca iz Malija, Mamadoua Jalova. On ju je nagovorio da poseti njegove prijatelje u Italiji.

Dve nedelje pakla

Kada je tamo stigla, zarobili su je u sobu i tokom dve nedelje seksualno zlostavljali. Nakon dve nedelje pakla, uspela je da se dočepa telefona i nazove svoju porodicu. Nakon nekog vremena uspela je da se provuče kroz prozor i pobegne u policiju.

Uz to, ispraznili su i njen bankovni račun.

Policija je uhapsila Jalova i dva muškaraca iz Gambije, a žena je prebačena u bolnicu gde se oporavlja od povreda.

- Bila je u užasnom stanju. Trojica muškaraca su je držala dve nedelje protiv njene volje kao seksualnu robinju i zlostavljali - rekao je portparol policije u Rosarnu.

BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI: ŠTA SE UBIJENI NARKO-DILER LUKA RADULOVIĆ pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal?!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.