SINU JE U ŠKOLSKU TORBU STAVILA DIKTAFON: Ono što je čula na snimku OSTAVILO JU JE BEZ REČI!
Kejmden i Melisa Dejvis, Foto: Printscreen/Facebook/Milissa Davis

ŠOK!

SINU JE U ŠKOLSKU TORBU STAVILA DIKTAFON: Ono što je čula na snimku OSTAVILO JU JE BEZ REČI!

Sve je počelo kada je majka primetila da se dečakovo ponašanje promenilo, ali ne na bolje, već je postao agresivan, depresivan i nasilan

Objavljeno:

Dvanaestogodišnjem Kejmdenu Dejvisu iz Baton Ruža u američkoj saveznoj državi Luizijani, dijagnostifikovan je autizam pa je njegova majka prošle godine odlučila da ga upiše u školu po imenu Hope Academy koja se reklamira kao škola za osobe s posebnim potrebama.

Ipak, nakon nekog vremena njegova majka Milisa je shvatila da dečak iz škole dolazi vidno uznemiren pa je odmah znala da nešto nije u redu. U njegovu školsku torbu zbog toga je stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila šta se događa na nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je.

Kejmden je bio zlostavljan u školi, ali to nisu radila druga deca, kao što je majka sumnjala, već profesori.

– Htela sam da vrištim i plačem jer je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala tamo, a da nisam znala šta se događa me dotukla – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dve profesorke ponašaju prema njenom sinu, a zbog čega su i dobile otkaz u školi koju je 12-godišnjak pohađao.

Sve je počelo kada je majka primetila da se dečakovo ponašanje promenilo, ali ne na bolje, već je postao agresivan, depresivan i nasilan. Požalila se školskom odboru, ali oni nisu ništa učinili pa je majka odlučila da stvar uzme u svoje ruke. U torbu mu je ubacila diktafon i snimala što se događa u školi.

Otkrila je da joj sina zlostavljaju dve profesorke.

– Da vidimo šta bi učinili s njim u j... javnoj školi. Ne bi izdržao ni minut – čuje se na snimku dok mu na drugoj profesorka prigovara zato što ne piše, pa mu govori da zbog toga ne može da sedi s drugim učenicima.

Direktorka škole Lisa Stoun odmah je dala otkaz profesorkama i izvinila se za incident. BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI: ŠTA SE UBIJENI NARKO-DILER LUKA RADULOVIĆ pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal?!

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.