SAM U KUĆI: Dečak (12) ukrao roditeljima karticu i odleteo na Bali, a sve je to izveo na spektakularan način!
Dru je postao senzacija, Foto: Twitter printscreen

filmska priča

SAM U KUĆI: Dečak (12) ukrao roditeljima karticu i odleteo na Bali, a sve je to izveo na spektakularan način!

I dok se Dru na Baliju vozikao skuterom i ispijao pivo na plaži, u njegovom porodičnom domu zavladala je opšta panika

Objavljeno:

Dečak Dru (12) iz Sidneja preplašio je svoje roditelje i zadivio svet nakon što je odlučio da sam ode na odmor na Bali.

Dru nije imao razumevanja za roditelje koji nisu mogli da priušte to putovanje, pa im je ukrao karticu i umesto u školu, otišao je u Indoneziju.

Kako je sve to uspeo? Vrlo jednostavno.

U tajnosti je spakovao sve stvari koje mu trebaju za odmor, pomoću kreditne kartice platio kartu za Denpasar (usput je guglao koja aviokompanija dopušta 12-godišnjacima da putuje bez pratnje), rezervisao je sobu na Baliju i na odlasku poručio roditeljima: - Idem u školu. Ćao!

Umesto u školski bus, dečak je seo na voz koji ga je odveo na aerodrom u Sidneju. Izbegao je pultove za ček -in, prijavio se onlajn, a jedini susret s nekim zaposlenim iz aerodroma i obezbeženjem imao je u Pertu gde je presedao. Gospođu na aerodromu samo je zanimalo ima li mladić 12 godina. - Pokazao sam im samo pasoš i školsku knjižicu kako bi im dokazao da sam u srednjoj školi - rekao je dečak za "Kjurent Afers" dodavši da je odlučio leteti preko Perta 'jer je bilo povoljno'. - Osećao sam se sjajno. Oduvek sam želio otići u jednu takvu avanturu.

Kad je došao na Bali, Dru se prijavio u "Ol sizons" hotel rekavši ljudima na recepciji da čeka sestru koja 'samo što nije stigla'

I dok se Dru na Baliju vozikao skuterom i ispijao pivo na plaži, u njegovom porodičnom domu zavladala je opšta panika. Iz škole su njegovoj majci javili da se dečak nije pojavio na nastavi i automatski je zavladala drama koja je trajala puna četiri dana.

Kada je policija konačno saznala gde se nalazi mladić, majka je sela u avion i zaputila se na Bali kako bi ga pokupila. - On jednostavno mrzi reč 'ne'. Šokirana sam, skoro sam pala u nesvest kada sam čula gde se nalazi - rekla je majka koja je u programu uživio izrazila nezadovoljstvo radom sigurnosnih službi. - Možete mi govoriti da sam loša majka, ali svi zanemaruju pitanje kako je moguće da jedan klinac bez većih problema odleti nekoliko hiljada kilometara dalje.

Mladi Dru ni u jednom trenutku nije pokazao kajanje zbog avanture života, pa čak ga nije zasmetala ni kazna koju mu je majka odredila. - Ne sme izlaziti van do daljnjega. To će trajati jako, jako dugo... Pa ukrao mi je sav novac!

Pogledajte prilog:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.