ZANEMELI SMO! OVA ŽENA JE BAKA?! Rodila je četvoro dece, ima unuku, a jedva da obuče nešto kada želi da se fotografiše! (FOTO)
Đina Stjuart je baka, Foto: Printscreen/Instagram/strawberriesandcream1

Uglavnom je bez odeće

ZANEMELI SMO! OVA ŽENA JE BAKA?! Rodila je četvoro dece, ima unuku, a jedva da obuče nešto kada želi da se fotografiše! (FOTO)

Nedavno je dobila titulu Miss Maxim za 2018. godinu

Objavljeno: 11:04h

Samohrana majka, ali i baka, sa svojih 47 godina izgleda kao da je tek na pragu 27. Đina Stjuart nedavno je dobila titulu Miss Maxim za 2018. godinu i uprkos činjenici da ima četvoro dece, izgleda senzacionalno. Na Instagram profilu prati je više od 40 hiljada korisnika.

?Hope everyone has a great weekend, what are you all up too?? #like#comment#share#tag

A post shared by Gina Stewart (@strawberriesandcream1) on

Njen profil je prepun fotografija dostojnih najboljih svetskih top modela. Osim objavom fotografija, Gina se bavi i 10-mesečnom unukom, ali i decom od kojih najmlađe ima četiri godine. Ostalih troje su odrasli ljudi. U svom životu je, kaže, obavila samo jedan estetski zahvat - pre deset godina povećala je grudi.

- Zaista, nemam nikakvih tajnih recepata za mladolik izgled. Mislim da su svi ljudi predivni i ne volim preveliku pažnju i ne objavljujem svoje fotografije radi toga. Samo želim da učinim nešto da inspirišem i druge žene da se međusobno ne osuđuju jer život je za to jednostavno prekratak. Prihvatite svoje godine i svoje obline, to još nikad nikog nije ubilo - poručuje Gina u razgovoru za "Dejli mejl Australija".

??Hope you are all having a safe and Happy Easter Holidays??????? #share#like#comment#tag

A post shared by Gina Stewart (@strawberriesandcream1) on

Bonus video:

PRUŽI RUKU: Podelili smo obrok beskućnicima u prestonici

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.