OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA DEJVIDA KOPERFILDA: Najveći mađioničar na svetu morao na sudu da KAŽE SVE! (VIDEO)
Dejvid Koperfild morao je da otkrije jedan od svojih trikova na sudu, Foto: Fonet

ŠOKANTNO!

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA DEJVIDA KOPERFILDA: Najveći mađioničar na svetu morao na sudu da KAŽE SVE! (VIDEO)

Advokati 61-godišnjeg mađioničara tvrdili su da bi mu otkrivanje tajne trika finansijski naškodilo, lasvegaški sudija naredio je objašnjenje

Objavljeno:

Američki mađioničar Dejvid Koperfild morao je da otkrije jedan od svojih trikova na sudu u sklopu tužbe koju je zbog povrede pokrenuo jedan od učesnika tog trika.

Gavin Koks, 58-godišnji britanski turista, pokrenuo je tužbu zbog nemara nakon što je pao i povredio se učestvujući u triku Laki #13 (sretni broj 13) u Las Vegasu, piše BBC.

Koks je povredio rame i tvrdi da pati od hronične bolesti i povrede mozga pa da je na lečenje potrošio više od 400.000 dolara.

Iako su pravnici 61-godišnjeg mađioničara tvrdili da bi mu otkrivanje tajne trika finansijski naškodilo, lasvegaški sudija naredio je objašnjenje - i evo ga.

Koperefild u triku, koji je prethodno bez nezgoda izveo više hiljada puta, učini da 13 nasumično izabranih gledaoca "nestane" nakon što ih prekrije zavesa na pozornici, da bi se potom pojavili u zadnjem delu sale.

Izvršni producent Kris Kener u utorak je na sudu otkrio kako odabrani gledaoci, nakon što ih pokrije zavesa, tajnim prolazima napuštaju pozornicu i samu zgradu da bi se vratili kroz stražnja vrata. Na pitanje je li kriv za Koksovu povredu Koperfild je rekao da to zavisi o onome što se dogodilo.

- Da sam nešto pogrešno učinio, ja bih bio kriv - odgovorio je.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.