DEVOJKA IZ PAKLA: Dečku je vodila Fejsbuk, zabranjivala mu druženje sa prijateljima, a na kraju ga je IZBOLA I POLILA VRELOM VODOM!
Džordan je zlostavljala svog dečka, Foto: Facebook printscreen

užas

DEVOJKA IZ PAKLA: Dečku je vodila Fejsbuk, zabranjivala mu druženje sa prijateljima, a na kraju ga je IZBOLA I POLILA VRELOM VODOM!

Osuđena je na 7 godina zatvora!

Objavljeno:

Džordan Vort (22) iz Bedfortšira osuđena je na sedam i po godina zatvora zbog više povreda koje je nanela svom nekadašnjemdečku.

Ona je svog dečka izbola, opekla ga vrelom vodom, birala je odeću koju će da obuče, izolovala ga od prijatelja i vodila njegov Fejsbuk nalog. Kontrolisala je praktično svaki aspekt njegovog života.

Studirala je za nastavnicu, i upravo na koledžu je upoznala dečka kada su imali 16 godina. Uskoro su počeli da žive zajedno.

Čak devet meseci je zabranjivala mladiću da spava u istom krevetu, a kada ga je izbola nije mu pomogla da ode u bolnicu.

Njihove komšije su svedočile da su ih često čuli kako se svađaju, kao i da su nesrećnog mladića viđali sa masnicama na licu i telu. Viđali su i opekotine na njegovim rukama, ali on im je pričao kako se slučajno opekao.

Međutim, istraga je pokazala da je pretrpeo opekotine drugog i trećeg stepena od vrele vode, koje će mu ostaviti trajne ožiljke.

Osim zatvorske kazne, Vort je dobila i trajnu zabranu prilaska svom bivšem dečku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.