SVI MISLE DA SAM SINU DEVOJKA, NE MAJKA: Sa 50 godina izgleda savršeno, zato što radi OVO svaki dan!
Često pomisle da mu je mama devojka, Foto: Instagram printscreen

mladolikost

SVI MISLE DA SAM SINU DEVOJKA, NE MAJKA: Sa 50 godina izgleda savršeno, zato što radi OVO svaki dan!

Evo u čemu je tajna

Objavljeno:

Liu Jeloin postala je apsolutni hit na internetu, jer sa navršenih 50 godina izgleda kao devojka.

Iako je već nekoliko godina prisutna na društvenim mrežama, Liu je na svetske naslovnice prvi puta dospela prošle godine.

Tada je otkrila javnosti da ljudi zbog njenog mladenačkog izgleda prvo pomisle da je ona devojka svojeg 23-godišnjeg sina, a ne njegova majka. Tvrdnja je potkrepljena fotografijama na kojoj su njih dvoje zajedno, a sve je potvrdio i njezin sin Ći Jiksuan.

- Moja majka je uvek bila lepa. Kada je bila mlada bila je nalepša djevojka u školi. Ja mislim da je s vremenom postala još lepša - izjavio je njen sin medijima.

Pedesetogodišnjakinja kaže da je za njen neverojatno mladoliki izgled zaslužno ježbanje. Pre 30 godina počela je plivati, a plivanje praktikuje gotovo svakodnevno. Osim toga, svakog dana trenira s tegovima, vežba jogu i pliva u ledeno hladnoj vodi. Kako kaže, svaki dan vežba oko četiri sata.

Pre nekoliko godina je izjavila da je 'njen san dobro izgledati u bikiniju i kada bude imala 80 godina'. Kazala je i kako se nada da će 'podstaknuti druge žene da vežbaju i postanu lepša i samouverenija verzija sebe'.

Liu je prošle godine preplivala 12 km dug Malezijski prolaz za četiri sata, a godinu ranije preplivala je preko reke Jangce u Kini i reke Han u Južnoj Koreji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.