SVI U PUBLICI SU PLAKALI: Ovo je NAJEMOTIVNIJI nastup na britanskom TALENTU, pogledajte zbog čega! (VIDEO)
Publika je ronila suze, Foto: Youtube printscreen

DIRLJIVO

SVI U PUBLICI SU PLAKALI: Ovo je NAJEMOTIVNIJI nastup na britanskom TALENTU, pogledajte zbog čega! (VIDEO)

Žiri je jecao...

Objavljeno:

Mark Spelman je mađioničar koji je svojim nastupom zadivio publiku i žiri emisije "Britanija ima talenat".

Ovaj mađioničar se na pozornici pojavio pun samopouzdanja, žiriju je podelio flomaster, knjigu, Rubikovu kocku, bojice i karte pa im je zadao zadatke, a nakon toga se vratio na pozornicu i pokazao kako izgleda - 'prava magija'.

Na videozidu počeo je video koji je otkrio da Markova žena boluje od raka nakon što je uspela da zatrudni posle pet godina neuspešne veštačke oplodnje. Njihova kćerkica Isabela preživela je hemoterapije kroz koje joj je majka prolazila i rodila se kao zdrava devojčica.

Dok su se na zidu vrtele snimci malene Isabele, publika i članovi žirija su plakali i oduševljeno gledali što se događa pred njima.

Video koji je Mark prikazao snimio je prije dve godine, a Isabela je u njemu uspela pogoditi sve ono što je i žiri izabrao ili dobio iz stvari koje im je Mark podelio na početku nastupa.

Malo je reći da su svi, u žiriju, ali i u publici, ostali zatečeni. Nakon takvog impresivnog trika, nije preostalo drugo nego da Marku dodijele "zlatno dugme", i direktni prolazak dalje u emisiji.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.