PRIČA O NEOBIČNOM PRIJATELJSTVU RASPLAKALA JE SVET: Mladić i starica (89) godinama su se družili, dok se nije dogodilo nešto pretužno...
Bio je uz nju do kraja, Foto: Instagram printscreen

DIRLJIVO

PRIČA O NEOBIČNOM PRIJATELJSTVU RASPLAKALA JE SVET: Mladić i starica (89) godinama su se družili, dok se nije dogodilo nešto pretužno...

Kris i Norma odlučili su provesti zajedno njene zadnje mesece u zajedničkom stanu

Objavljeno:

Glumac Kris Salvatore (31) i Norma Kuk (89) bili su komšije u Los Anđelesu i vremenom su se sprijateljili.

Oni su godinama bili najbolji prijatelji, dok 2007. je bivša arhitektkinja nije dobila dijagnozu – leukemija. Prošle jeseni odlučila je da će prekinuti lečenje u bolnici i maksimalno uživati u poslednjim mesecima života.

Lekari su upozorili staru damu da joj treba 24-satna pomoć koja će joj olakšati svakodnevicu. To košta puno, a Nora to nije mogla priuštiti. Zbog toga je Kris Salvatore organizovao akciju dobrovoljnog darivanja pod heštegom #myneighbornorma kako bi olakšao život komšinici– i tako je sakupio 3.335 dolara za svoju dragu prijateljicu.

Međutim, to nije bilo sve: Kris i Norma odlučili su provesti zajedno njene zadnje mesece u zajedničkom stanu – kako bi se Kris mogao brinuti za nju. Tako su njih dvoje proživeli nekoliko predivnih meseci prepunih šampanjca (kojeg Nora voli iznad svega), žurki, zabavnih TV-šouva, dobrog jela i dugačakih razgovora o Bogu i svetu.

Norma je nažalost, u pratnji svojih najdražih – umrla.

- Norma je mirno zaspala – a čak i kad telesno više nije s nama, ostaće u srcima neverovatno velikog broja ljudi - napisao je Kris na Instagramu.

Somebody's thriving ? #myneighbornorma

A post shared by Chris Salvatore (@chrissalvatore) on

Neverovatno dirljiva priča koja pokazuje koliko zapravo nema granica kad je reč o prijateljstvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Miss.7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.