IZBILA SVAĐA ZBOG SENDVIČA! Jedni tvrde da je HRANA ZA BOGOVE, a drugi da je reč o KOMBINACIJI IZ PAKLA! Da li biste se usudili da probate? (FOTO)
Kontroverzni sendvič izazvao je svađu na Tviteru, Foto: Profimedia

čudna kombinacija

IZBILA SVAĐA ZBOG SENDVIČA! Jedni tvrde da je HRANA ZA BOGOVE, a drugi da je reč o KOMBINACIJI IZ PAKLA! Da li biste se usudili da probate? (FOTO)

Jedni smatraju da je riječ o bogovskoj hrani, a drugi da je riječ o receptu iz pakla

Objavljeno:

Porodični recepti koji se prenose s kolena na koleno imaju posebno mesto u srcima svakog od nas. Maštovitost je dobrodošla, ali čini se da su neki u kreiranju porodičnih recepata ipak otišli korak predaleko. Ili, bolje rečeno, u sasvim pogrešnu stranu.

Velika gurmanska svađa izbila je ovih dana na Tviteru zbog kontroverznog sendviča s puterom od kikirikija i kiselim krastavcem. Za neke, reč je hrani za bogove, drugi pak veruju da je reč o kombinaciji iz pakla.

Recept, objavljen prvi put 2014. u uglednom The New York Timesu, savetuje gurmane da puterom od kikirikija namažu obe kriške hleba, a potom na jednu od namazanih kriški gusto poslože narezani kiseli krastavci, jedan na drugi.

Burna reakcija čitatelja sve je iznenadila. - Neki ljudi jednostavno žele da vide svet u plamenu, požalio se čitatelj.

- Nismo li patili dovoljno, zapitao se drugi, dok je diskusiju zaokružio komentar razočaranog sladokusca: “Dakle, smak sveta se zaista bliži."

Bonus video:

NAPRAVILA JE ŠLAG I UVALJALA JAJA U NJEGA: Očas posla ih je ofarbala za VASKRS i izgledaju FENOMENALNO!

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.