POLICAJAC ZAPLENIO AUTOMOBIL SAMOHRANE MAJKE: Zbog onoga što je pronašao na zadnjem sedištu promenio mu se ŽIVOT! (VIDEO)
Policajac je zaplenio automobil samohrane majke, Foto: Printscreen/Youtube

ovo je poslednje što joj je trebalo

POLICAJAC ZAPLENIO AUTOMOBIL SAMOHRANE MAJKE: Zbog onoga što je pronašao na zadnjem sedištu promenio mu se ŽIVOT! (VIDEO)

Dok je vozio Eboni u policijsku stanicu, dobio je poziv

Objavljeno:

Eboni Rouds je pozlilo kada je njeno vozilo bilo zaustavljeno radi rutinske kontrole. Stvari joj nisu išle u korist, a ovo je poslednja koja joj je trebala.

Policajac iz Atlante, Džef Glazier, je zaustavio Eboni i od nje tražio vozačku dozvolu i registraciju, ali su oboje bili istekli. On nije imao drugog izbora osim da joj zapleni automobil i da je privede. Ebonino srce je bilo slomljeno.

Dok je vozio Eboni u policijsku stanicu, dobio je poziv. Jedan od policajaca koji je pretresao njen automobil je pronašao nešto čudno na zadnjem sedištu.

Pronašli su veliki broj odeće, kao da je nečiji stan strpan u jedno auto.

Tada je Eboni rekla srceparajuću istinu – ne samo da je bila beskućnik i živela u svome autu, nego je tu živela sa svoje četvoro dece. Čak 6 dugih meseci, ona je sa svojom decom živela u 20 godina starom automobilu.

Eboni je u međuvremenu radila kako bi skupila dovoljno novca da može da priušti mesto za život.

Policajac Glazier je takođe saznao da Eboni boluje od hroničnog problema sa krvi i da je zbog toga morala propuštati dane na poslu. Ona se osećala kao da je izneverila svoju decu i da je najgora majka na svetu.

Pogledajte ovaj video i saznajte šta je tada uradio policajac Glazier:

Bonus video:

DA VAM SRCE PUKNE: Kada vidite kako majka peva svom teško bolesnom sinu, nećete moći da zaustavite suze!

(Espreso.co.rs/Virealno.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.