Mladoženja na svadbi objavio da voli nekoga drugog, mlada ostala u suzama! (VIDEO)
Svi su plakali, Foto: Youtube printscreen

šok

Mladoženja na svadbi objavio da voli nekoga drugog, mlada ostala u suzama! (VIDEO)

Svi su plakali...

Objavljeno:

Na dan svadbe para iz Portugala, Džefersona i Džesike, bilo je mnogo suza.

Ono što je izazvalo istinsku poplavu bilo je mladoženjino izražavanje ljubavi. Samo što to nije bilo usmereno prema mladi, nego prema njenoj osmogodišnjoj kćerki. Većinom je sve na venčanju oko mlade i mladoženje. Međutim, u njihovom danu učestvovala je jedna vrlo posebna dama – Džesikina osmogodišnja kćera, Džovana. A Džeferson je imao vrlo veliko iznenađenje za nju i njenu mamu!

Nakon čitanja zaveta koje je napisao Džesiki, Džeferson se okrenuo prema Đovani. Svima je dao na znanje da se nije zaljubio samo u Džesiku, nego je voleo i „Đi“. Njegovo je celoživotno obećanje bilo za obe.

Mala Đovana
Mala Đovana foto: Youtube printscreen

On se spustio na koljna ispred devojčice i naveo joj sve ono što ju čini posebnom.

- Ako bi od Boga mogao bilo što zatražiti, bilo bi to da tebe imam za kćer. Bio bi najponosniji otac na svetu kada bi mogao imati tako predivnu, inteligentnu i obrazovanu kćer kao što si ti. - rekao je devojčici.

Te predivne reči dozvale sreću i suze na Đovanino lice. - Takođe ti dajem ljubav, svoju ljubav, i obećavam ti da ću paziti na tebe, da ću te uvek štititi i da neću dopustiti da ti se ikada išta loše dogodi. - zarekao se. Njegove su reči očigledno dirnule čitavu crkvu jer su svi brisali oči boreći se sa suzama! Nakon toga je malena „Đi“ uzela mikrofon i u suzama izrazila svoju radost i zahvalnost što ima Džefesona za oca. A ako je do tada iko uspio ostati suhvh očiju, ovo je bio trenutak kada su i njima navrle suze.

Pogledajte:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.