Njegova voljena supruga je umrla - 2 godine kasnije, policija je pogledala fotografije sa venčanja i videla nezamislivo!
Tek su se venčali, kada se dogodilo najgore, Foto: Facebook

DIRLJIVO

Njegova voljena supruga je umrla - 2 godine kasnije, policija je pogledala fotografije sa venčanja i videla nezamislivo!

Ova priča će vas rasplakati...

Objavljeno:

Par dana pre nego što su se Dejv i Erika Lejsi venčali, Eriki je dijagnostikovan redak i agresivan oblik limfoma.

Preminula je 2010. u dobi od samo 30 godina. Dejv je ostao slomljeni udovac, a najdraža uspomena bile su mu stotine fotografija na Eriknoj kameri.

Ali, provalnici su 2012. opljačkali Dejvovu kuću u Santa Ani, Kaliforniji. Ukraden mu je Xbox, skupi nakit, elektronika, ali najviše ga je pogodio nestanak Erikine kamere.

- Jednostavno nije izgledalo fer, jer nakon svega što smo prošli, još i kada sam to izgubio, osećao sam se kao da me je netko udario u trbuh - kaže on.

Nestalo je preko 300 neprocenjivih fotografija Erike i njihovog zajedničkog života. Kamera je čak imala i slike s njene sahrane. Dejv je znao da nikada više neće vijeti te slike.

Dejv sa suprugom
Dejv sa suprugom foto: Facebook

Godinu dana kasnije dogodila se nepovezana provala. Detektivi su pronašli 20 računa za predmete koji su prodani lokalnoj zalagaonici, od kojih je jedan bio za kameru. Kada je policija posetila zalagaonicu, pronašli su kameru, uključili ju, i počeli pregledavati snimljene fotografije.

Što su više fotografija videli, to im je više bilo jasno kako ta kamera verojatno ima specijalno značenje, a posebno kada su videli i fotografije venčanja, kao i fotografije sahrane.

Ali policija nije imala nikakvih imena pomoću kojih bi mogli spojiti kameru s vlasnikom. Srećom, prepoznali su određeni smeđi zid i poznato drvo na nekim slikama. Kada su otišli u deo grada za koji su mislili da je mesto na kojem su fotografije snimljene, prepoznali su Dejva.

Erika i Dejv
Erika i Dejv foto: Facebook

On je u međuvremenu već otpisao kameru, te je prvo pomislio da se radi o šali. Ali čim je primetio poseban remen svoje kamere, kojeg je Erika napravila pre nego što je preminula, znao je da je to to.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.