IVANA JE IMALA TROJKU NOĆ PRED SMRT! Nova otkrića u istrazi o tragičnoj sudbini manekenke
Ivana je bila prelepa devojka, Foto: Printscreen Instagram

neočekivano

IVANA JE IMALA TROJKU NOĆ PRED SMRT! Nova otkrića u istrazi o tragičnoj sudbini manekenke

Par ima otvorenu vezu i kobne večeri imali su trojku sa manekenkom iako su znali da je drogirana

Objavljeno:

Vest o smrti manekenke Ivane Smit odjeknula je na celoj planeti prošle godine, a sada se znaju i nove pojedinosti.

Ova 18-godišnja holandska manekenka pronađena je mrtva na balkonu šestog sprata zgrade u Kuala Lumpuru, a mediji prenose da je verovatno reč o nesrećnom slučaju i da je devojka verojatno pala sa 20. sprata posle žurke.

Porodica manekenke traži istragu o njenoj smrti iako lokalna policija tvrdi da ništa ne upućuje na zločin. Ovaj događaj odigrao se krajem prošle godine, a tek su sada u javnost isplivali novi detalji o ovoj misterioznoj smrti.

Nakon nekoliko meseci oglasio se par s kojim se pokojna manekenka družila. Alks Džonson i njegova supruga Luna Almaz tvrde da su imali seksualne odnose sa manekenkom na koje je ona pristala u njihovom stanu, rekavši im da ima 26 godina, ali su naglasili da više od toga ne znaju.

Na sigurnosnim kamerama vidi se kako da je ovaj trojka ušla u zgradu oko pet sati ujutro, a pet sati kasnije Ivana je bila mrtva. Porodica poginule manekenke unajmila je detektiva koji je, navodno, prikupio dovoljno dokaza da dokaže da je par kriv za Ivaninu smrt.

Oni sve te navode negiraju i kažu da im je prećeno, a neko je čak pokušao da im otme petogodišnju ćerku. Par ima otvorenu vezu i kobne večeri imali su trojku sa manekenkom iako su znali da je drogirana. Tvrde da se ne sećaju što se kasnije događali, ali kažu kako je njezina smrt nesretan slučaj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.