DA LI JE OVO PRAVI SVAT IZ PAKLA? Mornar upao pijan na svadbu, krenuo da poljubi mladu, pa pljuvao i URINIRAO U ČAŠE gostiju! EVO ZAŠTO JE TO URADIO!
Svat iz pakla, Foto: Printscreen

auuuuuuuu jel realan?

DA LI JE OVO PRAVI SVAT IZ PAKLA? Mornar upao pijan na svadbu, krenuo da poljubi mladu, pa pljuvao i URINIRAO U ČAŠE gostiju! EVO ZAŠTO JE TO URADIO!

Sud mu je za ta dela odredio kaznu od 700 funti

Objavljeno:

Jedan pijani mornar je uleteo na venčanje koje je bilo u toku i tom prilikom je pravio nerede tako što je mokrio ispred gostiju, pljuvao u čaše sa pićem i na kraju nedolično dodirivao mladu.

Glen O Konor (32) verovatno će do kraja života pamtiti svadbu na koju je slučajno upao u pijanom stanju. Ovaj oficir Kraljevske mornarice je skupo platio pijanstvo u baru jednog hotela u Škotskoj, pošto je u poprilično pijanom stanju iz njega rešio da se sam pozove na svadbu koja se održavala u sklopu hotela.

Na to ga je, prema navodima, naterala "nestašica" viskija u baru.

On je na sudu izjavio da priznaje da se ponašao agresivno i nepristojno i napadno u svom pokušaju da prvo poljubi ruku Sofije Simonds, mlade, da bi zatim istu pokušao i da dodirne ispod leđa.

Takođe, izjasnio se krivim i za uriniranje i pljuvanje unutar prostorija hotela. Sud mu je za ta dela odredio kaznu od 700 funti.

Mlada je izjavila da nijednog trenutka nije pomislila da je u njegovom napadu bilo ičega seksualnog, već da su to bili postupci veoma pijanog čoveka.

Nakon neuspešnog pokušaja da poljubi mladu, on se okrenuo pljuvanju prvo u čaše gostiju, da bi zatim isti postupak ponovio, samo u pravcu njihovih naočara.

Na kraju, pošto ga je osoblje zamolilo da napusti objekat, on je u više navrata pokušao da urinira po hotelskim vratima, kao i po parkiralištu gde je mokrio dok je gledao osoblje hotela i prisutne goste u oči.

Inače, ovog oficira Kraljevske mornarice za ovo delo čeka i suđenje pred mornaričkim sudom.

Bonus video:

PLJUVAO NA PICU I SLIKAO SELFIJE?! Otkriveno zašto je dostavljač radio ogavnosti!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.