Silovao je i ubio 11 devojčica i žena, najmlađa je imala samo 8 godina! Ovo je najgori monstrum U ISTORIJI KINE! (VIDEO)
Kineski Džek Trboesk, Foto: Reuter/China Stringer Network

SUĐENJE veka

Silovao je i ubio 11 devojčica i žena, najmlađa je imala samo 8 godina! Ovo je najgori monstrum U ISTORIJI KINE! (VIDEO)

Uhapšen je u avgustu 2016. u svojoj prodavnici prehrambenih proizvoda na osnovu DNK analize

Objavljeno:

Kineski sud osudio je u petak na smrt 54-godišnjeg muškarca koji je dobio nadimak "kineski Džek Trbosek" zbog silovanja i ubistva jedanaest žena i djevojčica tokom razdoblja od 14 godina, prenela je kineska državna televizija.

Gaou Čengjongu (54) se sudilo zbog višestrukih ubistava, silovanja, pljački i teškog unakazivanja leševa, prenio je engleski program državne televizije.

Optuženi je priznao da je u razdoblju između 1988. i 2002. u gradu Baijinu u kineskoj severozapadnoj pokrajini Gansu, i gradu Baotou u Unutrašnjoj Mongoliji na severu zemlje, ubio jedanaest osoba. Najmlađa žrtva imala je osam godina.

Uhapšen je u avgustu 2016. u svojoj prodavnici prehrambenih proizvoda na osnovu DNK analize na nevezanom mestu zločina koji je počinio jedan od njegovih rođaka, čime je okončana 28 godina duga potraga, prenela je državna televizija.

BONUS VIDEO: (KURIR TV) HTEO DA SE RAZNESE "BOMBOM" PRED SKUPŠTINOM! Bivše vojno lice hteo da uđe sa eksplozivom u Skupštinu?!

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.