Ubio je svoju TRUDNU suprugu, jer je mislio da je ona MATICA HIBRIDA koji će zauzeti Zemlju!
Dijana je bila trudna sa svojim ubicom, Foto: Facebook printscreen

JEZIVO UBISTVO

Ubio je svoju TRUDNU suprugu, jer je mislio da je ona MATICA HIBRIDA koji će zauzeti Zemlju!

Policiji je rekao da je njegova supruga matica, odnosno kraljica zlog kulta, te da je njenim ubistvom spasio planetu

Objavljeno:

Džon Zigler ubio je Dijanu (25), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, u januaru prošle godine u njihovom domu, a potom je nazvao policiju i prijavio zločin.

Rekao je da je suprugu ubio jer je verovao da će tako spasiti Zemlju, pa će se braniti neuračunljivošću, potvrdio je njegov advokat. Tužioci ipak traže smrtnu kaznu, javlja "Miror".

U trenutku počinjenja zločina u kući je bio njihov dvogodišnji sin.

Nesrećnu ženu našli su kako leži na dvorišnom prilazu. Dijana je imala višestruke ubode po vratu i glavi. Osim toga bila je divljački pretučena, a forenzičari su delove njene lubanje skupljali po dvorištu. Pored njenog tela ležalo je oružje prekriveno krvlju.

Bili su srećan par
Bili su srećan par foto: Facebook printscreen

Policajac je rekao da je Zigler prilikom privođenja bio vrlo nervozan i uznemiren, tvrdio je kako njegova supruga "nije ovo zaslužila".

- Sećam se da nas je u jednom trenutku upitao: Jesam li učinio pravu stvar? Nije delovao kao da je ljut na suprugu. Bio je vrlo kooperativan - prisetio se policajac.

Zigler je verovao u bizarnu teoriju zavere - da će ljudi hibridi preuzeti Zemlju. Policiji je rekao da je njegova supruga matica, odnosno kraljica zlog kulta, te da je njenim ubistvom spasio planetu. Tvrdio je i da može kontrolisati vreme emocijama.

Susedi su kazali da je par bio povučen i miran, te da su se doselili svega nekoliko jeseci pre zločina. Nisu mnogo znali o njima.

Par se venčao u avgustu 2014., a tri meseca kasnije dobili su sina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.