KUPILI SU ĆERKI BEZAZLENU IGRAČKU: Sledećeg dana je završila u bolnici, sa natečenim očima i ustima! (FOTO)
Malena Lidija završila je na lečenju, Foto: Facebook printscreen

BUDITE OPREZNI

KUPILI SU ĆERKI BEZAZLENU IGRAČKU: Sledećeg dana je završila u bolnici, sa natečenim očima i ustima! (FOTO)

Sada nesrećni roditelji apeluju da ovo ne kupujete...

Objavljeno:

Kajli i Toni Kravens su roditelji iz Ilionisa čijoj ćerki se naglo pogoršalo zdravlje zbog jedne igračke.

Svojoj ćerki Lidiji poklonili su, naime, set dečje šminke koje su kupili u obližnjoj radnji, ali malena je nakon samo par sati dobila tešku alergijsku reakciju i infekciju upravo zbog toga.

- Nikad nismo mogli zamisliti da će nam se dan kad smo se s njom igrali kao da se šminka pretvoriti u pravu noćnu moru. Činilo se kao da je sve bezazleno, pa radilo se samo o dečjoj igrački - napisala je Kajli.

- Lidija je, ispostavilo se, alergična na sastojke koji su u toj kozmetici i zadnjih sedam dana je u bolnici na lečenju. U samo 24 sata je od zdrave devojčice bila u krevetu, natečenih očiju i usta, i s osipom preko celog tijela. Bila je puna obloga kojima su joj pokušali ublažiti otekline tako što su ih menjali svakih 30 minuta dok lekovi ne počnu delovati. Danima skoro ništa nije mogla jesti jer se mučila i koža na usnicama joj je bila potpuno ispucala. Dobra vest je što smo nakon sedam dana pušteni kući jer je glavni deo alergije prošao. Na licu još ima vidljivu reakciju, ali s vremenom bi se trebalo smiriti - opisala je ova majka pakao kroz koji je prošla zbog jedne 'bezazlene igračke'.

- Molim vas, pazite što dajete svojoj djeci, koje igračke i ko je proizvođač, a posebno ako se radi o dečjoj kozmetici. Sve kako se ovo ne bi dogodilo i vašem detetu - završila je apel i priložila fotografije male Lidije u danima kad je obolela, kako bi svima pokazala kako je decu opasno izlagati hemikalijama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.