NAJZGODNIJI ZATVORENIK NA SVETU ČEKA DETE SA BOGATOM NASLEDNICOM: Kriminal zamenio luksuzom! (FOTO)
Džeremi i Kloi, Foto: Instagram printscreen

snašao se

NAJZGODNIJI ZATVORENIK NA SVETU ČEKA DETE SA BOGATOM NASLEDNICOM: Kriminal zamenio luksuzom! (FOTO)

Ostavio je suprugu koja ga je podržavala u zatvoru, i dva sina

Objavljeno:

Džeremi Miks (34) postao je planetarno poznat nakon što je uhapšen zbog posedovanja oružja, a njegova slika iz policije se proširila internetom.

"Najseksi zatvorenik" je nakon odslužene kazne postao model i često viđeno lice na svim velikim modnim događajima.

Takođe, osvojio je i 27-godišnju naslednicu "Topšop" carstva, razmaženu bogatašicu Kloi Grin za koju se često može čuti kako ne radi ništa, osim što troši tatin novac.

Dotična ne štedi ni kada je u pitanju njezin novi odabranik, a brojne luksuzne zabave i godišnji odmori postali su deo njihove svakodnevice, zbog čega se ubrzo počelo pričati kako je Džeremi planirao osvojiti bogatu naslednicu zbog lagodnog života kakav pre nije imao.

Par je zajedno od prošlog leta, a kako se šuška, sada čekaju svoje prvo dete. Kloi je često isticala kako želi porodicu što pre, a navodno su vezu blagoslovili i njeni roditelji koji su u početku takođe smatrali kako bivši zatvorenik samo iskorištava njihovu ćerku.

- Dizajner Filip Plajn jednom je prilikom priredio večeru u Maja Bej restoranu u Monaku u moju čast, a tamo je bila i Kloi. Ona je mene hvatala po Monaku, no ja ju nisam stavio na popis gostiju to veče. Ne znam ko jeste, ali drago mi je da je bila tamo, jer sam se kasnije zaljubio u nju. Nikada nisam bio srećniji i da nema ni dolara u džepu, opet bih se zaljubio u nju - jednom je prilikom rekao Džeremi kojem će ovo biti treće dete, ako su glasine istinite.

Naime, iz propalog braka sa suprugom Melisom koja je bila čitavo vreme zatvora uz njega i koju je navodno varao s Kloi, Miks ima dvojicu sinova za koje će plaćati alimentaciju, a bivša ga supruga nije nimalo štedela u dosadašnjim intervjuima, što ne čudi.

Loved seeing my sons when they came to visit me the other day ❤️

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Tvrdi i kako ih je napustio zbog karijere i kako ne viđa sinove, a da nije redovan ni u isplaćivanju čekova, ali službeni razvod još nisu potpisali. Ali priznala je i kako joj je potpuno slomio srce kada ju je ostavio jer je vjrovala da će biti zajedno do kraja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.