OTAC MONSTRUM: Podvodio ćerku (4) pedofilima, za dva sata s njom tražio 1.000 DOLARA
Otac monstrum iz Teksasa, koji je podvodio maloletnu ćerku, Foto: Printscreen/Houston Police Department

MORBIDNO

OTAC MONSTRUM: Podvodio ćerku (4) pedofilima, za dva sata s njom tražio 1.000 DOLARA

Poremećeni otac iz Teksasa osuđen je na 60 godina zatvora

Objavljeno:

Endru Tarlej objavio je na "Craigslistu" oglas pod nazivom "Igraj se s tatinom malom devojčicom". Rekao je da će dete omamiti tabletama za spavanje, ali i da je možda premlada za polni odnos.

Poremećeni otac iz Teksasa osuđen je na 60 godina zatvora nakon što je svoju četverogodišnju ćerku na internetu nudio muškarcima za seks, javlja Mirror.

Endru Tarlej (30) objavio je na "Craigslistu" 2015. oglas pod nazivom 'Igraj se s tatinom malom devojčicom'. Ne znajući da se dopisuje s policajcima na tajnom zadatku, Turlej im je ponudio seks s maloletnom ćerkom. Napisao im je da ima djevojčicu mlađu od 10 godina kojoj će dati tablete za spavanje pre samog susreta. Tražio je 1000 dolara u zamenu za dva sata vremena druženja s detetom. Napisao je i da je devojčica "možda malo premlada za polni odnos, ali da je ostalo sve OK".

Policajac u civilu došao je na dogovoreni susret u Tarlejevu kuću. Muškarac je prebrojao novac i zatim policajca otpratio do sobe u kojoj je ležala devojčica u besvesnom stanju, očigledno omamljena tabletama.

- Ovaj slučaj mi je slomio srce. Otac bi trebaolo da bude zaštitnik, a ne predator - rekao je jedan od tužilaca koji su jednoglasno odlučili da Tarlej predstavlja opasnost za maloletnu ćerku.

Monstrum je dobio 30 godina za trgovinu decom i 30 godina zbog podvođenja maloletne osobe. Nakon što odleži 45 godina moći će da podnese zahtev za prevremenim puštanjem na slobodu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.