SRPKINJA JE OSKRNAVILA NAŠEG SMARGADNOG BUDU: Fotografija koja otkriva previše izazvala BURU NA TAJLANDU, Srbi kažnjeni novčano (FOTO)
Nadica se slikala u, kako tvrdi tajlandska policija, nedoličnoj pozi i zbog toga je zajedno sa Vladimirom kažnjena sa 5.000 bahta (oko 130 evra), Foto: Printscreen/facebook

POZIRALA

SRPKINJA JE OSKRNAVILA NAŠEG SMARGADNOG BUDU: Fotografija koja otkriva previše izazvala BURU NA TAJLANDU, Srbi kažnjeni novčano (FOTO)

Reč je o najsvetijem budističkom hramu u celom Tajlandu, a Nadica ga je oskrnavila tako što je sela na jedan zid i pozirala Vladimiru koji ju je fotografisao u, kako se tvrdi, nedoličnoj pozi

Objavljeno:

Nadica Ćurčin (31) i Vladimir Veizović (31), oboje državljani Srbije, kažnjeni su s 5.000 bahta (oko 130 eura) zbog 'bludnih' fotografija koje su snimali na zidu unutar Hrama smaragdnog Bude u tajlandskom glavnom gradu Bangkoku.

Reč je o najsvetijem budističkom hramu u celom Tajlandu, a Nadica ga je "oskrnavila", kako su procenile vlasti, tako što je sela na jedan zid i pozirala Vladimiru koji ju je fotografisao u, kako se tvrdi, nedoličnoj pozi. Na fotografijama su se, naime, nazirale njene gaćice, što je primijetilo i nekoliko prolaznika u hramu pa su ubrzo alarmirali turističku policiju.

Nadicu i Vladimira su zaustavili na aerodromu, kad su planirali da napuste Tajland, a kako javlja Bangkok Post, ona je odmah priznala da je ona na fotografijama, a Vladimir je priznao da je on autor fotografija, koje su se u međuvremenu proširile društvenim mrežama i u Tajlandu izazvale pravu bujicu podeljenih komentara.

Dvoje turista policiji je izjavilo da nisu bili svesni 'kućnog reda' u hramu kao i da nisu znali da krše tajlandski zakon. A upravo je prema članu 388 tamošnjeg prekršajnog zakonika zabranjeno nedolično ponašanje u javnosti prema kojemu su Nadica i Vladimir sankcionisani.

BONUS VIDEO: Espreso na Sajmu automobila

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.