ĆERKA JOJ JE BILA NA RAZMENI UČENIKA, PO POVRATKU JOJ JE DONELA POKLON: Majka kad je videla šta je, umalo se nije ONESVESTILA!
Kupila mami sramotan poklon, Foto: Pixabay

URNEBESNO

ĆERKA JOJ JE BILA NA RAZMENI UČENIKA, PO POVRATKU JOJ JE DONELA POKLON: Majka kad je videla šta je, umalo se nije ONESVESTILA!

Devojčica izgleda nije imala pojma šta je zapravo kupila

Objavljeno:

Na stranici za roditelje "Mamsnet" jedna majka je ispičala svoje neobično iskustvo koje je doživela nakon što joj je ćerka došla sa razmene učenika u Parizu. Tinejdžerika je, naime, majci za poklon donela sveću u obliku Ajfelovog tornja. To je barem ona mislila, ali problem je nastao kada je majka videla sveću i shvatila da se zapravo ne radi o popularnoj pariškoj turističkoj atrakciji.

Upomoć! Moja draga kći mi je kupila sveću u obliku penisa. Kći se vratila sa školske razmene iz Pariza i kupila je poklone za mene, supruga i braću. No, problem je što je ona mislila kako mi je donela svijeću u obliku Ajfelovog tornja. Ali to očito nije. Treba li da hjoj kažem istinu? Mislim da nije znala što je to, pohađa žensku školu i dosta je naivna za svoje godine.– upitala je majka.

Većina roditelja složila se kako joj ne treba otkriti istinu o sveći.

– To je tako smešno i slatko. Nemoj je sramotiti. Samo je upali i smeši se. To će biti super priča za nekoliko godina kad bude starija – komentirsala je jedna majka dok joj je druga savetovala:

– Isti poklon bih joj kupila za 18-ti rođendan. Bilo bi urnebesno.

Ali, bilo je i onih koji misle kako je tinejdžerka dobro znala šta kupuje.

– Sigurno je znala da to nije Ajfelov toranj i samo je htela videti tvoju reakciju – jedan je od komentara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.