MRAČNA PORODIČNA TAJNA MILIJARDERA: Njegov otac je napravio dete ćerci svoje supruge! (FOTO)
Ilon Mask ima problematične odnose sa ocem, Foto: Reuter

šokantno

MRAČNA PORODIČNA TAJNA MILIJARDERA: Njegov otac je napravio dete ćerci svoje supruge! (FOTO)

Ilon Mask već godinama ne govori sa ocem, a ovo je razlog

Objavljeno: 14:13h

Porodica milijardera i pronalazača Ilona Maska krije mračnu tajnu - mediji su saznali da njegov otac Erol Mask (72) ima dete sa svojom usvojenom ćerkom.

Britanski mediji otkrili su i kako je Ilon skoro poludeo kad je saznao da je njegov otac ujedno i otac deteta njegove usvojene polusestre Jane koja je živela s njim dok su zajedno odrastali u domu Maskovih.

Svojevremeno je Ilon za svog oca Erola kazao kako se radi o 'zločestom čoveku' koji je 'učinio puno zlih stvari'.

Inače, Erol je bio oženjen za Janinu Hajdi punih 18 godina i zajedno imaju ćerike Ašu i Aleksandru. Uprkos tome, on je za "Dejli mejk" kazao kako se jedva seća te veze.

Erol sa jednom od ćerki
Erol sa jednom od ćerki foto: Facebook printscreen

Porodični izvor potvrdio je medijima kako je zapravo Erol otac 10-mesečnog Ellota Raš Maska. Kazao je i kako je ta činjenica svojevremenp razdvojila porodicu. Još jedan član porodicekazao je kako je stvar vrlo bizarna.

- Jana je ostala trudna s Erolom koji je njen očuh, ali i otac njenog deteta.

Članovi Maskove uže i šire porodice britanskim medijima potvrdili su razloge zbog kojih Ilon nije u dobrim odnosima sa svojim ocem.

- Cela porodica je pobesnela nakon što se razotkrila cela istina. Ovo je zapravo pravi razlog zbog čega je Ilon jako ljut na svog oca. On je jedini otac kojega je Džejn imala, a sada se zna da je i otac njenog deteta - kazao je jedan anonimni član Maskove porodice medijima.

Erol Mask za ženom Hajdi i ćerkama; Jana je prva sa leve strane
Erol Mask za ženom Hajdi i ćerkama; Jana je prva sa leve strane foto: Facebook printscreen

Erol,koji se bavi inženjerskim savetovanjem i živi u Lengebanu u Južnoj Africi, potvrdio je kako je on uistinu otac 10-mesečnog Eliota.

- Dete nije bilo planirano, ali ja ga svejedno volim. Radi vlastite sigurnosti odlučio sam se podvrgnuti DNK testiranju koje je na kraju pokazalo da se radi o mom detetu - kazao je Erol.

- Rekao sam svojoj kćeri Ali (op.a. Aleksandra) istinu jer sam očekivao da će me podržati. Međutim, ona mi je rekla da sam lud i mentalno bolestan. Ona je kasnije obavijestila ostatak poroce i svi su poludeli. Misle da postajem senilan i da sam spreman za starački dom, ali ja želim biti sa svojim malešnim sinčićem - kazao je stariji Mask.

Nakon postavljenog pitanja od strane novinara, Erol nije demantirao kako je 30-godišnja Jana zapravo njegova usvojena ćerka koju je predstavljao kao vlastitu.

- Samac sam već 20 godina. Nemam pokćerke ili polusinove, imam samo četiri bivše supruge - kazao je Erol.

Kazao je i kako se jedva seća Hajdi, svoje druge supruge.

- Verovatno je ne bih ni prepoznao na ulici - kazao je Mask.

Odbio je komentirsati činjenicu kako je veza s vlastitom pokćerkom zapravo razlog zbog ega nije u dobrim odnosima sa svojim sinom Ilonom.

- Ne znam zbog čega je Ilon ljut na mene, znam samo da to traje od 2003. godine, otkako smo napustili SAD mimo njegove volje - kazao je za kraj Erol.

Errol je bio u braku s Ilonovom majkom Maje Mask devet godina, do 1979. Zajedno imaju troje dece - Ilona, Kimbal i Tosku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.