UPOZNALI SU SE KAD JE ONA IMALA 16 GODINA: Na ulici ga SVI VREĐAJU i govore mu da je PRLJAVI MONSTRUM! (FOTO)
Razlika u godinama je primetna, Foto: Facebook/Andy Telford

neobičan par

UPOZNALI SU SE KAD JE ONA IMALA 16 GODINA: Na ulici ga SVI VREĐAJU i govore mu da je PRLJAVI MONSTRUM! (FOTO)

Ubrzo su postali par i počeli su da žive zajedno

Objavljeno:

Endi Telford (46) je sreo svoju suprugu Bet kada je ona imala samo 16 godina, pre 3 godina, a danas su u srećnom braku i imaju dva sina.

Ona danas ima 19 godina, a u medije je istupila jer je, kako kaže, šokirana pošto njen suprug doživljava zlostavljanje.

Endi i Bet su se upoznali 2015. godine dok je on pomagao njenoj mami oko selidbe. Bet kaže da je odmah "pala na njega". Ubrzo su postali par ali često su trpeli zlostavljanje pa su se preselili u drugi grad.

- Poruke koje primamo su uvredljive i žao mi je što moj suprug zbog toga toliko pati. Bez obzira na to što ljudi misle, mi smo skladan par i preselili smo se kako bi nas ostavili na miru i kako bismo krenuli ispočetka. Endi je ljubav mog života i razlika u godinama tu činjenicu ne menja - kaže Bet, domaćica koja brine o njihovim sinovima.

- U početku sam se malo bojala šta će drugi reći ali nisam mogla da kontrolišem svoja osećanja prema Endiju. Neki moji prijatelji su rekli da je naša veza jeziva i izgubila sam neke prijatelje ali ja sam i dalje sa muškarcem koji se prema meni ponaša kao da sam princeza - kaže Bet.

Par se venčao u novembru 2016. godine i imaju sinove Timija (2) i Convija koji je star devet meseci.

- Najteže nam je bilo krajem 2015. godine kada su na Endijevom radnom kombiju napisali da je pedofil. Onda su mu na ulici komšije počeli da viču da je pedofil, a meni su rekli da u njemu tražim očinsku figuru. Rekli su mu da je pedofil pred njegovom decom. Zbog toga smo se preselili. Nova sredina je ipak puno bolja i manje nas osuđuje. Naučili smo da ignorišemo sve komentare i iako je među nama razlika 27 godina, jedno drugom savršeno odgovaramo - kaže Bet, a prenosi Mirror.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.