PRONAĐEN LEŠ MISTERIOZNOG BIĆA: Niko ne zna šta je ovo, mnogo podseća na ČUDOVIŠTE IZ LOH NESA! (VIDEO)
Ovo ne liči ni na jednu vrstu poznatu nauci, Foto: Twitter/Printscreen

misterija

PRONAĐEN LEŠ MISTERIOZNOG BIĆA: Niko ne zna šta je ovo, mnogo podseća na ČUDOVIŠTE IZ LOH NESA! (VIDEO)

Čovek koji ga je pronašao prvo je pomislio da je nešto drugo u pitanju

Objavljeno:

Niko ne zna šta je ovo: misteriozno biće nasukalo se na obalu u američkoj državi Džordžiji i ostavilo u čudu korisnike društvenih mreža. Otac i sin pronašli su leš na Wolf Islandu u toku izleta brodom.

Džef Voren prvo je pomislio da je reč o mrtvoj foki, ali kad je bolje pogledao, ostao je zbunjen. Fotografije i snimci prikazuju leš misterioznog bića, za koje Voren kaže da su ga jele ptice kad ga je pronašao.

Prema fotografiji, čini se da biće ima dug rep i dva peraja, kao i dugi vrat i malu glavu - karakteristike koje se povezuju s čudovištem iz Loh Nesa (pleziosaurus). Stvorenje je navodno dugo između metar i dva, a stručnjaci još nemaju odgovore.

Direktor Den Eš iz US Fish and Wildlife Servicea rekao je za Action News Jax da neke životinje toekom razgradnje mogu ličiti na praistorijska bića. Dodao je da morski pas od devet metara može izgledati kao da je imao dug vrat i malu glavu.

Ali ovo stvorenje bi, uprkos fotografijama i snimcima koji kruže internetom, moglo biti prevara, prenosi News.com.au. Voren je kasnije rekao da u Džordžiji postoji legenda o Altiju ili Altahami - lokalnoj verziji čudovišta iz Loh Nesa koju koriste da bi privukli turiste.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.