Poslao joj fotografiju svojih genitalija, ALI JE NJENA OSVETA BILA BRUTALNA! (FOTO)
Foto: Imgur

šokantno

Poslao joj fotografiju svojih genitalija, ALI JE NJENA OSVETA BILA BRUTALNA! (FOTO)

Mladić po imenu Hank javio se djevojci s kojom je išao u srednju školu u nadi kako će izaći s njime, no ovakav rasplet sigurno nije želio

Objavljeno:

Na mobilnom je dobila poruku od mladića po imenu Henk koji joj se počeo udvarati. Kako nije imala njegov broj mobilnog telefona, objasnio joj je da su zajedno išli u srednju školu te je podsetio ko je.

Pohvalio joj se kako je 'dobio 20 kilograma mišića' i diplomu te da se 'napokon oseća da je zaslužuje' pa joj se zbog toga javio.

Nakon što mu je devojka odgovorila kako nije zainteresovana za vezu jer je nedavno imala težak raskid te da je posvećena fakultetu, mladić nije odustajao.

Izmenili su još nekoliko poruka i nakon što mu je ona rekla da se ne može više dopisivati i da mora da ide, Hank joj je poslao fotografiju svojih genitalija. Tamira je, očekivano, ostala u šoku.

Napisala mu je kako joj nije imao pravo poslati takvu poruku te da je užasno to što joj šalje takvu fotografiju nakon što je ona sve vreme bila ljubazna prema njemu i na lep način mu pokušala objasniti da nije zainteresovana za vezu s njim.

1 / 5 Foto: Imgur

Hank ju je nakon toga počeo vređati govoreći joj kako 's takvim ustima ne bi mogla nikada imati mladića kao što je on'.

Tamira se odlučila na drastičan potez.

Na Facebooku je pronašla njegovu baku te joj je poslala celu prepisku uključujući i fotografiju genitalija koju joj je poslao.

Tamira mu je napisala što je učinila, a Hank se odmah uspaničio, no reakcija njegove bake iznenadila je sve.

Prvo se Tamiri ispričala što je doživela tako nešto, na kraju joj je napisala da razmisli o viđanju sa njenim unukom jer će 'momci uvek ostati dečaci' što je devojku šokiralo gotovo jednako kao i fotografija genitalija.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Večernji list.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.