OVAJ MONSTRUM JE BIO VOĐA PEDOFILA: Ono što je radio devojčicama je nešto NAJJEZIVIJE ŠTO POSTOJI!
Pedofil je prodavao devojčice za ogromne pare, Foto: Printscreen

horor

OVAJ MONSTRUM JE BIO VOĐA PEDOFILA: Ono što je radio devojčicama je nešto NAJJEZIVIJE ŠTO POSTOJI!

Istraživači su na kraju otkrili da je Kan bio prijavljen policiji za seksualna zlostavljanja i sredinom '90 - ih

Objavljeno:

Hrabre žrtve otkrile su dedu Kana iz Telforda, zlog pedofila koji je prodavao decu za seks u kući užasa, kojom je godinama upravljao.

Šazad Kan bio je na čelu porodice nasilnika koji su desetine mladih devojaka podvrgavali zastrašujućem iskušenju. Za jednu devojku dobijao je po 2.000 funti po noći.

Jedna devojka koja je preživela ovaj pakao rekla je da se u Kanovim rukama osećala utrnuto i mrtvo iznutra. Monstrumovi sin i nećak koji su boravili u kući, zatvoreni su zbog seksualnih zločina koje su počinili.

Ipak, Kan je "radio" pod okriljem vlasti iz te oblasti, a predstavljen je kao stub zajednice. Bio je opisan kao "velikodušan" ljubitelj ptica koji je hranio golubove kako bi mu pomogli da prebrodi rak.

Istraživači su na kraju otkrili da je Kan bio prijavljen policiji za seksualna zlostavljanja i sredinom '90 - ih.

Jedna komšinica prijavila je policiji svoje sumnje, i čak rekla da ga je videla da devojčicu od 12 godina izvodi iz kuće i uvodi u auto.

- Rekla sam jednom policajcu šta je Kan radio. Čak sam im rekla da je svom bratu ponudio seks sa maloletnom devojkom. Ništa nije urađeno. Rekli su da ne mogu da ga krivično gone jer nikada ne bi imali dovolljno dokaza - rekla je ona.

Žrtve koje su bile prinuđene da pružaju seks, ovu kuću nazvali su "Kuća silovanja".

Prema izjavama policije i svedočenju žrtve, Kan je oduzeo nevinost jednoj devojčici od 14 godina, a zatim je za 2.000 funti prodavao za noć za seks sa nekoliko ljudi. Čak je seksualno zlostavljana i samo nekoliko sati od abortusa.

Kanov nećak Sultan bio je zatvoren na 7 godina nakon što je priznao da je zloupotrebio dve devojke, a onda je osuđen za dva silovanja i jedan pokušaj. Kan je umro 2015. godine u 61. godini bez ikakvog suočavanja sa pravdom.

Bonus video:

PRUŽI RUKU: Podelili smo obrok beskućnicima u prestonici

(Espreso.co.rs / Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.