IMA 68 GODINA, A IZGLEDA KAO MILION DOLARA! Ovaj deka  trenira svakog dana i zdravo se hrani, A NJEGOVE PLOČICE SU KERAMIČKE!
Foto: Printskrin: Instagram/billh1950

Svaka ČAST

IMA 68 GODINA, A IZGLEDA KAO MILION DOLARA! Ovaj deka trenira svakog dana i zdravo se hrani, A NJEGOVE PLOČICE SU KERAMIČKE!

Svi su odlepili za ovim čovekom koji u starijem dobu izgleda bez mane!

Objavljeno:

Penzioner i bivši marinac Bil Hendriks (68), iz Dalasa u Teksasu, stekao je hiljade fanova zahvaljujući svojim neverovatnim mišićima i fitnes video snimcima.

Na društvenim mrežama Hendriks redovno objavljuje snimke svojih treninga u kojima se pojavljuje bez majice. Kako kaže, svoj izgled smatra darom, pa zato najmanje dva sata dnevno provodi u teretani, šest dana u nedelji.

Sedamdesetih godina, Hendriks je radio kao zabavljač, tako da je navikao na pažnja publike.

Savršenstvo bez mane
Savršenstvo bez manefoto: Printskrin: Instagram/billh1950

Njegov video podeljen je u grupi koja okuplja muškarce starije od 40 godina koji vole da vežbaju. Od tog momenta, počelo je da ga prati više hiljada ljudi koji su se interesovali kako uspeva da izgleda tako kako izgleda.

- Mislio sam da će to biti dobra prilika da razgovaram sa ljudima o tome kako ostati fit i možda da im kažem kako to meni polazi za rukom.

Some ab work at home. I wish you all a smooth Thursday! ??

A post shared by Bill Hendricks (@billh1950) on

Vrlo disciplinovan kada je u pitanju njegova svakodnevna rutina, pa tako svakog dana jede iste stvari - ovas, omlete, piletinu i salate i ne pije alkohol.

Uvek sam bio sportski tip i ulagao u svoj izgled!

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.