PA FUJ! OVO CURI IZ NJENOG TELA, a muškarci to kupuju kao SUMANUTI! Ova mlada mama otkrila je biznis VEKA i za čas zaradila 5.000 evra! (FOTO)
Ova mama zgrće lovu!, Foto: Facebook/ Elham Hafez

kakav biznis!

PA FUJ! OVO CURI IZ NJENOG TELA, a muškarci to kupuju kao SUMANUTI! Ova mlada mama otkrila je biznis VEKA i za čas zaradila 5.000 evra! (FOTO)

Jedna mlada mama nedavno je otkrila prilično unosan, ali nesvakidašnji izvor zarade

Objavljeno:

Rafaela Lamprou, 24-godišnja majka s Kipra, ima oko dva litra mleka, ali njenom sinu nije potrebno toliko, pa je počela da ga prodaje.

Ona je, naime, pre sedam meseci rodila sina Anjela kog doji, ali s obzirom na to da ima mnogo mleka, počela je da ga odvaja i višak skladišti u zamrzivač. Ono se nakupljalo, pa je Rafaela preko interneta potražila majke kojima bi donirala mleko, a koje ne mogu da doje. Međutim, onda su muškarci pokazali neočekivani interes.

Neki tvrde kako im je majčino mleko potrebno zbog jačanja mišića jer su na strogoj ishrani za bodibildere, dok drugi očigledno imaju samo fetiš na to.

- Sve u svemu, ova 24-godišnjakinja je odlučila da pokrene sopstveni biznis i da prodaje svoje mleko preko interneta. Trideset mililitara sada naplaćuje jedan evro, a dosad je prodala 500 litara mleka i zaradila više od 5.000 evra.

– Ne znam šta ti muškarci rade s mlekom. Kažu da je dobro za njihovo telo. U početku je bilo malo čudno, ali otvorenog sam uma – priča Rafaela. Koliko će dugo biti u biznisu, ne zna, ali tvrdi kako ima podršku supruga i da je postala pomalo zavisna. Pokrenula je i grupu na „Fejsbuku“ preko koje pronalazi kupce i izbegava one koji se čudno ponašaju.

Bonus video: OVO NI U CRTANOM FILMU NISTE VIDELI: Ptica trkačica juri bicikliste neverovatnom brzinom!

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.