IMAO JE SKORO 400 KILOGRAMA I JEDVA OSTAO ŽIV: Onda je smršao 152 kg, izgovorio OVE REČI i za njegovu ženu se svet srušio
Robert Bušel, Foto: Printscreen/youtube

IZGUBIO BITKU

IMAO JE SKORO 400 KILOGRAMA I JEDVA OSTAO ŽIV: Onda je smršao 152 kg, izgovorio OVE REČI i za njegovu ženu se svet srušio

Robert je učestovao u rijaliti emisiji koja se emituje na TLC, a pre pet meseci započeo je sa programom gubljenja težine

Objavljeno: 05.03.2018. 20:19h
  • 1

Morbidno gojazan čovek izgubio je bitku sa životom nakon ozbiljne intervencije za gubljenje težine, a ono što je rekao pre nego što je umro, pamtiće se dugo.

U novembru prošle godine kada je Robert Bušel imao više od 381 kilogram, preživeo je težak srčani udar, a samo dan pre smrti rekao je verenici Ketrin Lemanski šta oseća.

- Rekao mi je: "Mislim da neću preživeti noć. Volim te i uvek ću te voleti" - otkrila je Ketrin.

Robert Bušel je imao 381 kg
Robert Bušel je imao 381 kg foto: Printscreen/youtube

Robert je učestovao u rijaliti emisiji koja se emituje na TLC, a pre pet meseci započeo je sa programom gubljenja težine i do sada izgubio 152 kilograma!

Bio je primoran da se sa svojom verenicom preseli u Hjuston kako bi bio pod stalnim nadzorom hirurga Junana Nauzarejdana.

Samo nekoliko meseci nakon boravka u Hjustonu i smanjenja kilaže Robert je ponovo prohodao. Nakon toga je usledila operacija posle koje je postao zavistan od tableta protiv bolova.

Iako mu je rečeno da ne uzima lekove, Robert je priznao da se osećao depresivno i rekao je svojim bližnjima da više ne može da podnese bol. Ketrin je pokušala da objasni koliko je to bio težak period za sve njih i koliko joj je teško zbog toga.

- Bio je nepodnošljiv nakon operacije, jer nije mogao da uzima lekove - rekla je njegova verenica.

Nakon srčanog udara odbio je čak i da vežba. Ono što je sve najviše rastužilo je to što su Ketrin i Robert trebali da se venčaju sledeće godine.

- Izgubila sam svog najboljeg prijatelja i osobu sa kojom je trebalo da provedem ostatak svog života - rekla je Ketrin.

BONUS VIDEO:  Anita Mitić LDP izjava posle izbora

(Espreso.rs/Indy100.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media