Momentalizam: Da li umete da uhvatite trenutak? (GIF)

KAD JE SAD?

Momentalizam: Da li umete da uhvatite trenutak? (GIF)

Umesto da se kajete zbog grešaka iz prošlosti, ili opterećujete zbog izazova koji vas čekaju u budućnosti, vreme je da počnete da živite... Sada!
Objavljeno: 15:17h

Većina ljudi razapeta je između prošlosti i budućnosti. Neki su, pak, dovoljno mudri da shvate da je jedini trenutak kada nešto može da se promeni - upravo sada - i da samo ta strategija može pozitivno da utiče na zdravlje, sreću, odnose i karijeru. Koliko košta najskuplji časovnik na svetu? Treba imati čuku za ovu cifru (FOTO) Vreme, tj. vremenske konstrukcije su fatamorgane, iako osmišljene iz praktičnih razloga. Sat, ručni ili zidni, samo je fizička predstava tog koncepta. Na neki način, sat koji želimo da vam pokažemo ne razlikuje se mnogo, ali opet, bolje od bilo kog teksta, ostavlja potpuno drugačiji utisak... Kako treba da posmatramo vreme, uhvatimo trenutak i oslobodimo se ograničenja.

Tumblr
Pravo rešenje za spavalice: Budilnik bomba! (FOTO) (VIDEO) Uzimate li ovo zdravo za gotovo? Ne bi trebalo. Koncentrišite se na sada. Obratite pažnju na disanje. Fokusirajte svoje misli. Napravite dnevni raspored aktivnosti. Oslobodite se prošlosti. Pokažite zahvalnost. Posmatrajte više stvari kao igru. Usresredite se na sebe. Neka vam obrok ne bude obaveza... I najbitnije: Budite u kontaktu sa voljenima! (A.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.