ISPOVEST devojke koja je PREVARILA dečka: Bila je to AVANTURA za jednu noć, sada sam TRUDNA I NE ZNAM KO JE OTAC
Nakon što je prevarila dečka, ostala je u drugom stanju i sada ne zna ko je otac, Foto: Pixabay

očajna

ISPOVEST devojke koja je PREVARILA dečka: Bila je to AVANTURA za jednu noć, sada sam TRUDNA I NE ZNAM KO JE OTAC

"Noću plačem zbog toga"

Objavljeno:

"Jako ga volim i žao mi je što sam to uradila, što sam ga prevarila. Bojim se da mu priznam sve jer strahujem da će me ostaviti ako sazna istinu. Noću plačem zbog toga...'

Ova devojka je pokleknula i imala avanturu za jednu noć. Sada traži savet na portalu "The Sun", od njihove kolumniistkinje jer je ostala trudna, a ne zna ko je otac deteta.

Ovo je njena priča, kao i savet koji je dobila:

Draga Deidre,

Prevarila sam dečka s drugim muškarcem. Sada sam trudna, a ne znam ko bi mogao da bude otac tom detetu. Ja imam 28 godina, a moj dečko 29. Zajedno smo tri godine. Imali smo uspona i padova u vezi kao i drugi parovi, ali srećni smo zajedno.

Jedno veče sam izašla u klub s prijateljicama, jedna od njih je slavila 30. rođendan. Tamo sam upoznala predivnog momka i počela sam da koketiram s njim. Znala sam da je to pogrešno, ali previše sam popila.

Pričali smo i plesali, i odlično se provodili. Pitao me je da li bismo mogli da odemo na neko mirnije mesto. Izvinila sam se prijateljicama i otišla s tim muškarcem u lokalni hotel u kojem je odseo. Imali smo fantastičan seks.

Seks sa muškarcem koga je tek upoznala bio je fantastičan
Seks sa muškarcem koga je tek upoznala bio je fantastičan foto: Shutterstock

Razmenili smo telefonske brojeve, ali više se nisam čula s njim. Mislila sam da je tome kraj.

Test na trudnoću sam uradila jer nisam dobila menstruaciju i bilo mi je muka ujutru nekoliko puta. Test je bio pozitivan pa sam rekla dečku da čekamo bebu. On je bio toliko srećan kada je to čuo. Ne prestaje da priča o tome kako ćemo biti jedna velika, srećna porodica, jako je uzbuđen.

Sada sam trudna šest meseci i osećam se strašno krivom jer nisam sto posto sigurna da je dete njegovo.

Jako ga volim i žao mi je što sam to uradila, što sam ga prevarila. Bojim se da mu sve priznam jer strahujem da će me ostaviti ako sazna istinu.

Uveče ne mogu da spavam i noću plačem zbog toga. Šta da uradim?

Da li je najbolja opcija da mu sve priznam?

Kako je test na trudnoću bio pozitivan, rekla je dečku radosnu vest
Kako je test na trudnoću bio pozitivan, rekla je dečku radosnu vest foto: Pixabay

Savet:

Svakako si se dovela u komlikovanu situaciju, ali nemoj da paničiš. Ako si imala redovan seks sa svojim dečkom, dete je verovatno njegovo.

Porazgovaraj sa svojim ginekologom, reci mu koji ti je bio datum zadnje menstruacije i pitaj kada je tačno dete moglo biti začeto.

Možda ti može pomoći u tome da shvatiš čije dete nosiš, od svog dečka ili tog muškarca.

Ukoliko datumi pokažu da je detetov otac taj muškarac, pred tobom je velika odluka. Laganje dečka nije opcija koja može trajati večno, a i nije dobro podizati dete u tako neiskrenom odnosu, da on misli kako mu je otac, a u stvari nije.

U tom slučaju najbolje je biti iskren prema dečku i nadati se da te dovoljno voli i da je toliko oduševljen ovim detetom, da će ga podizati kao svoje. Takođe, tada bi trebalo i da javiš i biološkom ocu da ima dete.

BONUS VIDEO: Anita Mitić, Espreso tviter

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.