Zbog raka je izgubila svoju dugu kosu, a ONDA JE USLEDIO TOTALNI PREOBRAŽAJ! (VIDEO)
Nakon što je počela da joj opada kosa, rešila je da napravi frizuru koja će biti laka za održavanje, Foto: Printscreen / Youtube / jeromelordet

neverovatno!

Zbog raka je izgubila svoju dugu kosu, a ONDA JE USLEDIO TOTALNI PREOBRAŽAJ! (VIDEO)

Uvek je imala dugu kosu, ali kada je ona počela da opada, htela je da dobije novu kraću frizuru kako bi je lakše održavala

Objavljeno:

U jednom trenutku svog života ste sigurno zažalili zbog način na koji ste se ošišali. Možda ste jednostavno mislili da će vam taj tip frizure odgovarati ili vas vaš frizer nije poslušao.

Vrlo često menjamo svoju frizuru iz različitih razloga, ali ponekad to nije radi našeg stila. Mnogi ljudi koji su oboleli od raka počinju da gube svoju kosu i prisiljeni su da je skrate, te ih to vrlo često emotivno pogađa.

Larua je nakon svoje dijagnoze otišla u "Pierre Michel" salon u Njujorku i obratila se fizreru Lordetu. Uvek je imala dugu kosu, ali kada je ona počela da opada, htela je da dobije novu kraću frizuru kako bi je lakše održavala.

On je vrlo rado prihvatio novi izazov te je odlučio da joj pomogne kroz ovaj jako težak period njenog života. Laurin novi izgled je značio da će fizer morati dosta da skrati njenu kosu, što je prvobitno bio šok za nju.

Pogledajte njenu predivnu transformaciju u ovome videu:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Virealno.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.