Sponzoruša otkrila kakvi su bogati frajeri kada plaćaju: Shvatila sam nešto ČUDNO!
Studentkinja iz Australije otkrila zbog čega je postala sponzoruša, Foto: Pixabay/Ilustracija

ISKRENA

Sponzoruša otkrila kakvi su bogati frajeri kada plaćaju: Shvatila sam nešto ČUDNO!

Svake godine oko 125.000 devojaka samo iz Australije prijavljuje se na stranice za traženje sponzora kako bi platile studentske kredite i troškove života

Objavljeno:

Australijska studentkinja koja se predstavila samo kao Samanta tvrdi da njeno studiranje i raskošan stil života finansira isključivo tako što je sponzoruša koja tri puta mesečno spava s direktorom IT kompanije. Za sebe tvrdi da je jako seksualna osoba, a prema njenoj priči nakon večere sa sponzorom redovno završe kod njega. Zbog toga ona poslednje dve godine ne mora da plaća zakupninu (koja iznosi 300 dolara nedeljno), a dobila je i novi automobil, laptop i desetak skupih knjiga. Pogađate, sve finansira njen "dečko".

"Jako sam seksualna osoba, pa je preuzimanje kontrole nad mojom seksualnošću i istraživanje njenih različitih aspekata, dok istovremeno zarađujem, bilo jako privlačno", rekla je za news.com.au

Kao i brojne druge sponzoruše, i ona je sponzora našla na stranici "Seeking Arrangement", na koju se prijavila pre tri godine. Trenutno ima dva klijenta, s jednim se viđa već tri godine, a s drugim svega pet meseci. Kako kaže, ono što je naučila jeste da ti muškarci baš ne vole samo plaćanje za druženje.

"Shvatila sam da postaju jako čudni kad treba da plate. Puno muškaraca sa stranice je brižno, brojni od njih žele da budu mentori, žele praktične devojke kojima će pomoći sa studiranjem", kaže.

Samanta ipak želi da bude praktična pa ne pristaje na to da joj kupuju torbice i cipele. Nedavno je položila vozački ispit, a jedan od sponzora pomogao joj je pri kupovini automobila.

Druženje sa sponzorima uključuju večere, razgovore o privatnim životima kao i odlazak u stanove muškaraca kako bi bili fizički intimni. Jedino Samantino pravilo jeste da muškarci s kojima izlazi ne smeju biti oženjeni.

Svake godine oko 125.000 devojaka samo iz Australije prijavljuje se na stranice za traženje sponzora kako bi platile studentske kredite i troškove života.

"Sponzoruše iz Australije dobijaju u proseku oko 2800 dolara mesečno, što je dvostruko više nego što bi zaradile da rade pola radnog vremena", rekao je portparol stranice Seeking Arrangement.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Ksenija Radovanović i Dobrica Veselinović, Ne davimo Beograd

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.